Masaüstü bilgisayarı laptop ile takas etmeli miyim?

Açıkçası fiyat çok değil ama hemen satılabilecek bir fiyatta değil. Ekran kartı fiyatları yakın zamanda bir düşüş yaşadı o nedenle çoğu kişi kart ihtiyacını karşıladı. 3070 Ti'ları 12 -13'den satan bile gördüm.( ikinci elde.)
bilemiyorum işte laptop o yüzden bi tık daha mantıklı geldiği için size sorayım dedim

Nedenmiş o? Laptop pişmanlık mı yani?

Hayır takas yoluyla laptopa geçmek pişmanlık olur. Kendim hem laptop hem de masaüstü kullanıcısıyım laptopa direkt pişmanlık demek saçmalık olur. Arkadaş sistemini satıp sıfır laptop alsa ( hatta uçuş var demiş ama yurt dışı falansa daha iyi laptop bulur.) Başı ağrımaz. Eşekten düşeni eşekten düşen anlar derler zamanında fena dilim yandı bu konudan.

Hayır takas yoluyla laptopa geçmek pişmanlık olur. Kendim hem laptop hem de masaüstü kullanıcısıyım laptopa direkt pişmanlık demek saçmalık olur. Arkadaş sistemini satıp sıfır laptop alsa ( hatta uçuş var demiş ama yurt dışı falansa daha iyi laptop bulur.) Başı ağrımaz. Eşekten düşeni eşekten düşen anlar derler zamanında fena dilim yandı bu konudan.
yurt dışına çıkıyorum aynen ama şimdi konu değişmesin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı