Masaüstü Bilgisayarımdan Sesler Geliyor

Exapterygon

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü bilgisayarımdan "hırr" (böyle demek biraz komik oldu fakat böyle :D) gibi sesler geliyor, her açtığımda kan ağlıyor gibi gürültülü ses çıkarıyor. Biraz salladığımda ise sesler gidiyor, sizce ne olmuştur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma benim yaşadığım ve hala akıl erdiremediğim ses sorunu geldi. Benim 2+1 hoparlörümden arapça radyo yayın sesi geliyordu, radyo özelliği olmayan dandik bir şeydi. Bilgisayara format attım yok, interneti kestim yine yok. Ne yaptıysam sorunu çözememiştim. Şu anki kasamda oda soğukken ilk açtığımda arkadaki fan bir yere temas ediyor sanırım bir süre sonra kesiliyor. Kesilmezse iki şamar atıyorum ses seda kalmıyor :) İşin ilginç tarafı oda sıcaksa ses yapmıyor, soğuk olunca ilk açılışta yapıyor 3-4 dk sonra kesiliyor. Senin sorununda muhtemelen öyle bir şey fanlardan bir tanesi bir yere temas ediyor muhtemelen veya PSU fanı olabilir arkadaşın dediği gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı