azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #1 Masaüstü bilgisayar veya laptop alacağım. Sizce ucuzlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2021
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 17 Şubat 2021 #2 azzentor dedi: Masaüstü bilgisayar veya laptop alacağım. Sizce ucuzlar mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe, kullanım amacı, istediğiniz özellikler? Bunlar olmadan nasıl yardımcı olalım? Artı 0 Eksi
azzentor dedi: Masaüstü bilgisayar veya laptop alacağım. Sizce ucuzlar mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe, kullanım amacı, istediğiniz özellikler? Bunlar olmadan nasıl yardımcı olalım?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #3 Ben yakın zamanda ucuzlayacağını düşünmüyorum. Silinen üye dedi: Bütçe, kullanım amacı, istediğiniz özellikler? Bunlar olmadan nasıl yardımcı olalım? Genişletmek için tıkla... Ucuzlar mı diye soruyor sistem istemiyor. Artı 0 Eksi
Ben yakın zamanda ucuzlayacağını düşünmüyorum. Silinen üye dedi: Bütçe, kullanım amacı, istediğiniz özellikler? Bunlar olmadan nasıl yardımcı olalım? Genişletmek için tıkla... Ucuzlar mı diye soruyor sistem istemiyor.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #4 Dolar'a bakarsak evet. Piyasaya bakarsak biraz zor. Artı 0 Eksi
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #5 Dolardan dolayı çok az olsa düşebilir ama mining bitmedikce imkanı yok ucuzlamaz kolay kolay. Artı 0 Eksi
c0s4r Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 244 Çözümler 1 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #6 Dolar böyle giderse ucuzlayacaktır. Yalnız şu var ki firmalar ellerindeki stoğu eritmeden ucuzlamaz. O kadar zamanda da dolar yine yükselişe geçmezse bir miktar fiyat düşüşü muhtemel Artı 0 Eksi
Dolar böyle giderse ucuzlayacaktır. Yalnız şu var ki firmalar ellerindeki stoğu eritmeden ucuzlamaz. O kadar zamanda da dolar yine yükselişe geçmezse bir miktar fiyat düşüşü muhtemel
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 17 Şubat 2021 #7 RSK06 dedi: Ben yakın zamanda ucuzlayacağını düşünmüyorum. Ucuzlar mı diye soruyor sistem istemiyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum. Demek istediğim yeni nesil bir laptop alırsa ucuzlar almazsa ucuzalamaz. Artı 0 Eksi
RSK06 dedi: Ben yakın zamanda ucuzlayacağını düşünmüyorum. Ucuzlar mı diye soruyor sistem istemiyor. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum. Demek istediğim yeni nesil bir laptop alırsa ucuzlar almazsa ucuzalamaz.
Spadey Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #8 Aynı sorun bende de var masaüstü bilgisayar alacağım ama ekran kartı fiyatları uçmuş gidiyor. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Şubat 2021 #9 Mining biterse olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS azzentor Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #10 Silinen üye dedi: Bütçe, kullanım amacı, istediğiniz özellikler? Bunlar olmadan nasıl yardımcı olalım? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarım ama CS:GO GTA 5 gibi oyunlar fazlasına ihtiyacım yok bütce 2600. Silinen üye dedi: Mining biterse olabilir. Genişletmek için tıkla... bitmez ama Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bütçe, kullanım amacı, istediğiniz özellikler? Bunlar olmadan nasıl yardımcı olalım? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarım ama CS:GO GTA 5 gibi oyunlar fazlasına ihtiyacım yok bütce 2600. Silinen üye dedi: Mining biterse olabilir. Genişletmek için tıkla... bitmez ama