Bende sizin gibiydim sonra Linux kurdum. Masaüstünü istesem de dağıtamıyorum. Çünkü masaüstü diye bir şey yok sadece duvar kağıdı var. Kesin çözüm.
Eki Görüntüle 961319
Hangi Linux dağıtımı.
Bende sizin gibiydim sonra Linux kurdum. Masaüstünü istesem de dağıtamıyorum. Çünkü masaüstü diye bir şey yok sadece duvar kağıdı var. Kesin çözüm.
Eki Görüntüle 961319
Tema kullanmıyorum ki hocam. Orjinal Elementary OSŞu temaları kurmayı bi beceremiyorum
Peki masaüstünüzü atar mısınız belki birkaç kopya alırım
Ha.
Haa o zaman o olmaz.
Bence alamazsınız. Çünkü çok dağınık sağ tarafta bir kısım, sol tarafta bir kısım var. Hiç alakasız şekilde ortada da 2 klasör var.Peki masaüstünüzü atar mısınız belki bir kaç kopya alırım![]()
arkadaşlar birisi bir güzel masaüstü fotoğrafını atsın da 2. soruyu çözelim ne dersinizTema kullanmıyorum ki hocam. Orjinal Elementary OS
bu soruyu atlayıp 2. soruya geçmeğe ne dersiniz?Bence alamazsınız. Çünkü çok dağınık sağ tarafta bir kısım, sol tarafta bir kısım var. Hiç alakasız şekilde ortada da 2 klasör var.
Evet arkadaşlar bir elden ele seri bir şekilde ctrl + print screen tuşuna basabilir miyiz? Sevaptır.
Evet arkadaşlar bir elden ele seri bir şekilde CTRL + print screen tuşuna basabilir miyiz? Sevaptır.
arkadaşlar birisi bir güzel masaüstü fotoğrafını atsın da 2. soruyu çözelim ne dersiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.