Masaüstü için PCI Express Wi-Fi kart mı alınmalı yoksa adaptörden kablo mu çekilmeli?

Hiçbir wifi adaptörü kablolu bağlantı kadar hızlı ve stabil olmaz. Kablo çek tabiki. Ama adaptörden değil. Modemin kendisinden.

Bundan kablolu internet verimini alamazsınız. Telefonunuzdan en fazla kaç Mbps internet kullanabiliyorsanız aynı hızı alırsınız.
Onu biliyorum hocam ama en mantıklısı hangisi olur karar veremedim

Amazon dan indirimle 410liraya tp-link wn881nd pci express wifi kartı aldım bugün kargolandi inşallah işime yarar

Onu biliyorum hocam ama en mantıklısı hangisi olur karar veremedim

Amazon dan indirimle 410liraya tp-link wn881nd pci express wifi kartı aldım bugün kargolandi inşallah işime yarar
Kart geldi v2.2 olarak taktım başarılı bir ürün çekim gücü yeterli hız olarak telefon ile hemen hemen aynı değerleri veriyor bulunduğu odada bakalım inşallah hayırlı günler de kullanırız

@TheSekai

Son düzenleme:
Onu biliyorum hocam ama en mantıklısı hangisi olur karar veremedim.

Amazon'dan indirimle 410liraya TP-Link WN881nd PCI Express Wi-Fi kartı aldım bugün kargolandi inşallah işime yarar.

Kart geldi v2.2 olarak taktım başarılı bir ürün çekim gücü yeterli hız olarak telefon ile hemen hemen aynı değerleri veriyor bulunduğu odada bakalım inşallah hayırlı günler de kullanırız.

@TheSekai

İyi günlerde kullanın bende fenvinin PCI Express Wi-Fi Bluetooth kartını almıştım çok verimli çalışan kartlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı