Masaüstü için Wireless adaptör tavsiyesi

ahmetbkaraman

Kilopat
Katılım
2 Haziran 2013
Mesajlar
21
Arkadaşlar evdeki masaüstü bilgisayarım modeme uzak olduğundan dolayı Wi-Fi adaptör alacağım. PC ile modem arasında 2 duvar var. Mesafe yaklaşık olarak 4 mt civarında. Ayırdığım bütçe max. 300 TL'dir. Genelde oyun oynayacağım için ping sorunu yaşamak istemiyorum. Genelde aşağıdaki 2 ürünü önermişler.

ASUS USB-N14 Yüksek Çekim Çift Antenli Kablosuz USB Adaptör
TP-Link Archer T4U 1200 Mbps Wireless Dual Band AC USB 3.0 Kablosuz Adapter


Bütçeme uygun olarak bunlardan daha iyi performans alabileceğim başka Wi-Fi adaptör varsa önerileriniz nelerdir? Bu ürünler en iyisi ise hangisini seçmem daha mantıklı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Powerline wifi adaptörden çok daha iyi performans veriyorsa p.line alacağım. Powerline olayına baya yabancıyım. Powerline de bir fişi modemin olduğu yere, diğer fişi de pc'nin yanındaki prize taktığımda powerline'dan masaüstüne ethernet kablosu taktığımda internet çalışır mı ? Yoksa powerline'a ilave başka bir cihaz daha mı almam gerekiyor ? Powerline ping sorunu yaşatmıyor ise onu almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz marka ve modeller nelerdir ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı