Hocam direkt tüm Sosyal banlanırsa şaşırmam artıkMasaüstü kullanıyor diye selamı sabahı kestiğim arkadaşlarım var. Yoksa sen de mi masaüstü kullanıyorsun?
Hepinize merhaba. Benim arkadaşım laptop kullanıyor ben de kasa kullanıyorum. Benim arkadaşım bana geri zekalı deyip duruyor diyor ki kasa kullanmak bebekliktir. Sizce mantıklı mı? Bende mi laptop alayım?
Yaş kaç?Hepinize merhaba. Benim arkadaşım laptop kullanıyor ben de kasa kullanıyorum. Benim Arkadaşım bana geri zekalı deyip duruyor diyor ki kasa kullanmak bebekliktir. Sizce mantıklı mı? Bende mi laptop alayım?
Masaüstünden kaldırmadığı laptop tam olarak ne işine yarıyormuş onu da sor. Sanki taşınabilirlik ihtiyaçlı alınmış bir cihaz. Yaşların ufak olduğunu tahmin ediyorum.Hepinize merhaba. Benim arkadaşım laptop kullanıyor ben de kasa kullanıyorum. Benim Arkadaşım bana geri zekalı deyip duruyor diyor ki kasa kullanmak bebekliktir. Sizce mantıklı mı? Bende mi laptop alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.