Masaüstü kullanmak bebeklik midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 4 Yıl sonra arkadaşın parçalarını yükseltemeyince sende arkadaşınla dalga geçersin. 😃

Ben anlamıyorum ingilizceden.
Tekrar ediyorum. Şu şekilde aşırı üst 50k lık sisteminin (?) işlemcisninin fotoğrafını atsana aygıt yöneticisinden. Yada cihaz özelliklerinden

Eki Görüntüle 1757804

1682677604657.png

@lynch01 hocam neden hahaha attınız? Köşeye sıkıştırıp gerekirse rapor edip bir daha böyle konular açmamasını sağlamaya çalışıyorum.

1x Ryzen 9 , 1x İ5 ve 3x Dual core 2 olmak üzere 5 kasam var.

Hepsi masaüstü ve masaüstü kullanmaktan çok keyif alıyorum.

Tekrar ediyorum. Şu şekilde aşırı üst 50k lık sisteminin işlemcisninin fotoğrafını atsana aygıt yöneticisinden. Yada cihaz özelliklerinden

Eki Görüntüle 1757804

Eki Görüntüle 1757808

@lynch01 hocam neden hahaha attınız? Köşeye sıkıştırıp gerekirse rapor edip bir daha böyle konular açmamasını sağlamaya çalışıyorum.
Hocam atamaz. Garip bir sekilde yalan soyluyor:
1682677799049.png

20.000 TL RTX ekran kartlı hazır bilgisayar önerisi

valla knk bulursan banada haber ver elimdeki pc pc değil bildiğin patates oyun bile oynatmıyor anca roblox ondanda sıkıldım

Köşeye sıkıştırıp gerekirse rapor edip bir daha böyle konular açmamasını sağlamaya çalışıyorum.
Hocam bu derece güçlü bilgisayarı olan birisi bir kaç ay önce böyle bir mesaj atar mıydı sanmam.
50K ya PC topladınız. 3 seneye yakın süre öncesinde GTX 1650 kullanıyordunuz? Ama 20K'ya RTX'li sistem önerisi mi istediniz 3 ay önce?

Roblox'u 4K açıyorsunuz sanırım. Biz forumca sizi yanlış anladık 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı