Masaüstü mü, laptop mu alınmalı?

Elinde 4090 - 13900K bir sistem olsa bile surekli bir yerlere gitmek zorunda kaliyorsan anlami kalmiyor. Olay tamamen tasinabilirlik ile alakali. Elindeki cihazla bir yerlere gitmen gerekiyor mu gerekmiyor mu?
 
Hocam ben şöyle karar verirdim sizin yerinizde olsam. "30 bin liram var ben bunu bir laptopa verirsem bunu salona, mutfağa götürmeye korkar mıyım? Masamda hep duracaksa ne gerek var ki laptop almama? 30 bin TL`yi yere düşürmeden bir şeyler yapabilecek özgüvene sahip miyim?" Ben böyle karar verirdim. Sonuçta bu laptop illaki yere düşme ihtimali ile karşı karşıya kalacak. Laptopun sadece klavyesini kullanacaksan hareket ettirmeyeceksen masaüstü tabiki. Senin tercihin bu.
 
Klavye, mouse, monitör, tüm donanım, hoparlör, Wi-Fi kartı ve Bluetooth gibi tüm parçaları dahil ve minimal şekilde üretilen bir cihaz nasıl para tuzağı oluyor?
İkisini de kullandım laptopta 2 saat oyun oynarsın fan sesinden rahatsız olursun masaüstünde sabaha kadar oyna sıkıntı yok.
Masaüstünde parçaların eskiyince sat yenisini al aynı şekilde kullanmaya devam edersin laptopta ssd ve ram değişimi yaparsın anca.
Kim ne derse desin masaüstü büyük rahatlık.
 

Geri
Yukarı