Eğer sorununuz çözüldüyse sorununuzu çözen mesajı "En iyi cevap" olarak işaretleyin. Böylece konu kapanabilir.Arkadaşlar sağ olun teşekkürler vermiş olduğunuz cevaplar için.
Sadece telefonu takınca internet oluyor değil mi?Ben telefonumdan bağlıyorum internete, telefondan wifiye bağlanıyorsun. Usb kablosu ile bilgisayara bağlıyorsun telefonu sonra da usb tethering ayarını açıyorsun, ayrıca ben hiç hız kaybı yaşamadım
Sadece telefonu takınca internet oluyor değil mi?Ben telefonumdan bağlıyorum internete, telefondan wifiye bağlanıyorsun. Usb kablosu ile bilgisayara bağlıyorsun telefonu sonra da usb tethering ayarını açıyorsun, ayrıca ben hiç hız kaybı yaşamadım
EvetSadece telefonu takınca internet oluyor değil mi?
Sadece telefonu takınca internet oluyor değil mi?
Anakartında dahili Wi-Fi özelliği varsa bağlanabilirsin. Yoksa harici bir USB Wi-Fi alman gerekiyor.Herhangi bir şey (adaptör vs.) kullanmadan Wi-Fi'ye bağlayabilir miyim PC'yi?
Telefonu bilgisayara USB ile bağlayıp telefondan "internet bağlantısını paylaş" diyorsunuz. Eğer CS:GO gibi düşük ping gerektiren oyunlar oynuyorsanız önermem.Sadece telefonu takınca internet oluyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.