SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 19 Mart 2021 #21 Sıvı soğutma ve monitör için korkuyorum.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 19 Mart 2021 #22 Ekran kartını çıkarmanız yeterli hazır sistemler onlarca yolu kargo ile geliyor sıkıntı olmuyor ise sen dikkat ederek götürdüğün şeye bir şey olmaz.
Ekran kartını çıkarmanız yeterli hazır sistemler onlarca yolu kargo ile geliyor sıkıntı olmuyor ise sen dikkat ederek götürdüğün şeye bir şey olmaz.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 19 Mart 2021 #23 Recx and Flex dedi: Ekran kartını çıkarmanız yeterli hazır sistemler onlarca yolu kargo ile geliyor sıkıntı olmuyor ise sen dikkat ederek götürdüğün şeye bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani sıvı soğutmamdan sıkıntı olmaz mı bir de ekran kartı ve RAM'i çıkartacağım SSD'ya da HDD'yi çıkarmayacağım çünkü HDD yok SSD de NVMe.
Recx and Flex dedi: Ekran kartını çıkarmanız yeterli hazır sistemler onlarca yolu kargo ile geliyor sıkıntı olmuyor ise sen dikkat ederek götürdüğün şeye bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani sıvı soğutmamdan sıkıntı olmaz mı bir de ekran kartı ve RAM'i çıkartacağım SSD'ya da HDD'yi çıkarmayacağım çünkü HDD yok SSD de NVMe.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 19 Mart 2021 #24 SomeOne12 dedi: Yani sıvı soğutmamdan sıkıntı olmaz mı bir de ekran kartı ve RAM'i çıkartacağım SSD'ya da HDD'yi çıkarmayacağım çünkü HDD yok SSD de NVMe. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin.
SomeOne12 dedi: Yani sıvı soğutmamdan sıkıntı olmaz mı bir de ekran kartı ve RAM'i çıkartacağım SSD'ya da HDD'yi çıkarmayacağım çünkü HDD yok SSD de NVMe. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 19 Mart 2021 #25 Recx and Flex dedi: Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl sıvı soğutmayı da mı çıkaracağım? Recx and Flex dedi: Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Recx and Flex dedi: Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben sıvı soğutma sökemem.
Recx and Flex dedi: Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl sıvı soğutmayı da mı çıkaracağım? Recx and Flex dedi: Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Recx and Flex dedi: Sıvı soğutma, ekran kartı yeterli istersen RAM'i de çıkarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben sıvı soğutma sökemem.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #26 Performans kaybı olmaz fakat vidayla tutsada önlem amaçlı ayrı götürülse iyi olur. Ama isterseniz kasayı o şekil götürebilirsiniz.
Performans kaybı olmaz fakat vidayla tutsada önlem amaçlı ayrı götürülse iyi olur. Ama isterseniz kasayı o şekil götürebilirsiniz.
SomeOne12 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1.305 Çözümler 1 19 Mart 2021 #27 Ben. kartalCevirme dedi: Performans kaybı olmaz fakat vidayla tutsada önlem amaçlı ayrı götürülse iyi olur. Ama isterseniz kasayı o şekil götürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı ve RAM'leri çıkartacağım umarım sıvı soğutmadan sorun olmaz.
Ben. kartalCevirme dedi: Performans kaybı olmaz fakat vidayla tutsada önlem amaçlı ayrı götürülse iyi olur. Ama isterseniz kasayı o şekil götürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı ve RAM'leri çıkartacağım umarım sıvı soğutmadan sorun olmaz.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #28 Sıvı soğutma sorun olmaz siz o ikisini çıkarın yeterli. SomeOne12 dedi: Ben. Sadece ekran kartı ve RAM'leri çıkartacağım umarım sıvı soğutmadan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla...
Sıvı soğutma sorun olmaz siz o ikisini çıkarın yeterli. SomeOne12 dedi: Ben. Sadece ekran kartı ve RAM'leri çıkartacağım umarım sıvı soğutmadan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla...
egenalbandit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 1.836 Çözümler 9 19 Mart 2021 #29 RAM'leri çıkarmanıza gerek yok yok. Sıvı soğutma konusunda da sorun çıktığını görmedim tecrübelerimde.
RAM'leri çıkarmanıza gerek yok yok. Sıvı soğutma konusunda da sorun çıktığını görmedim tecrübelerimde.