Masaüstü PC'yi taşımak mantıklı mı?

Ekran kartını çıkarsan yeterli. Yollar kötüyse HDD'leri de çıkar, ama düz yolda sıkıntı olmaz. Thermaltake Level 10 GT gibi kallavi bir kasayı arabanın arka koltuğunda Ankara- Mersin taşıdığım oluyor. Hazır sıvı soğutmalar sızma sıkıntısı yaratmaz zaten kalitesiz bir model/marka değilse.

Sivi sogutmadan kaliteliyse bir şey olcagini dusunmuyorum.

Sıvı soğutmam darkFlash DX120.
Ekran kartını çıkarsan yeterli. Yollar kötüyse HDD'leri de çıkar, ama düz yolda sıkıntı olmaz. Thermaltake Level 10 GT gibi kallavi bir kasayı arabanın arka koltuğunda Ankara- Mersin taşıdığım oluyor. Hazır sıvı soğutmalar sızma sıkıntısı yaratmaz zaten kalitesiz bir model/marka değilse.

Benim kasam da Thermaltake G33.

Arkadaşım kalitesizse diyorum, markayı sormuyorum, anlamıyorsun ki.

Bende kaliteli mi bilmiyorum fikriniz için söylüyorum.
Yani güzel soğutuyor tek bundan eminim bir de 120mm push pull montaj.
Yani ben hiçbir sorun görmedim bu soğutucu ile alakalı bu yüzden aldım.
Arkadaşım kalitesizse diyorum, markayı sormuyorum, anlamıyorsun ki.

Bende bu marka kaliteli mi diye yazdım siz beni yanlış anladınız.

Son düzenleme:
Ekran kartını çıkarıp götürebilirsiniz.

Ekran kartını, RAM'leri, PSU'yu varsa HDD'yi çıkart.

Ekran kartını çıkar, kasanı kutusuna koy götür. Bir şey olmaz kasaya, içiniz rahat olsun.

Ekran kartını çıkarın onun dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hadi belki RAM'ları da çıkarabilirsiniz isterseniz. Eğer düzgün bir şekilde paketlerseniz kasanızı sıkıntı olacağını sanmam.

Merhaba 1 ay önce bilgisayarda bir sıkıntıdan dolayı vatana kart kasanın içindeyken kasayı köpüklü korumalı kutusuna koyup götürdüm. Düşmedi bir sıkıntı olmadı fakat araba ile vatana giderken titremiş olabilir. Herhangi bir darbe almadı. Servisten geldiğinde yine araba ile yine götürdüm içinde ekran kartı varken. Kart düzgün çalışıyor fakat eğer bir şey olduysa sonra veya az bir darbe almışsa performans kaybı olmuş olabilir mi? Ayrıca kasada sıvı soğutma yoktu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı