Arıcan
Hectopat
- Makaleler
- 1
Hocam sisteminizi Kaspersky ile tarayın büyük ihtimal virüs girmiş sisteme, şakaysa komik değil.
Hayır yapmasın bunu açık arttırmada satsın zengin olur.
Hocam sisteminizi Kaspersky ile tarayın büyük ihtimal virüs girmiş sisteme, şakaysa komik değil.
Format atılacak kadar önemli bir sorun olarak görmedim, şahsen sebebini merak ediyorum yalnızca.Hocam format atmayı denediniz mi?
Arkadaşlar, eşini benzerini bulamadığım bir garip problem ile karşı karşıyayım. Masaüstüm bazen sapsarı oluyor, bazen imleç ile masaüstünde seçim yaptığım kısımlar sarı oluyor, bazen sarı iken seçtiğim kısımlar kendi arka planıma dönüyor, bazen kendi kendine komple sarı oluyor ve yine kendi kendine düzeldiği de oluyor, araştırmalarım sonucunda hiç böyle bir şey yaşayan olmadığından ve kendim de problemi çözemediğimden size danışmak istedim.
Arka planımı değiştirmeyi denedim ancak sorun devam ediyor. Eklere örnekler koydum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Not: Uzun bir süredir yoktu dün masaüstümü biraz düzenlemek istedim, tekrar başladı.
Eki Görüntüle 907815Eki Görüntüle 907816Eki Görüntüle 907818Eki Görüntüle 907819
Maalesef yakın bir tarihte değil, neredeyse son sıfırlamadan beri mevcut.
Hocam şunu bir deneyin.Format atılacak kadar önemli bir sorun olarak görmedim, şahsen sebebini merak ediyorum yalnızca.
Virüsün inine mi girdim aylar sonra yine başladı.Aslında bu durum memz virüsündede oluyordu virüs bulaşmış.
Güzel zamanlar...Zamanında bende yaşamıştım. Sanırım virüs değil. Garip bir şey. Windows 7'de yaşamıştım. Yıl 2014![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.