Masaüstü sistem donma sorunu

Samet çiçek

Decapat
Benim masaüstü bir bilgisayarım var ve 8 yıllık falan. 5 dakika gibi bir süre zarfinda donuyor. Windows 8.1 de donmaya başladı ve Windows 10 Home'a geçtim ve 3 4 ay sonra gene donmaya başladı. Sonra Windows 10 Pro'ya aldım bilgisayarı ama yine donuyor. Lütfen yardım edin, aylardır başımın belası oldu bu sorun.

Çok özür dilerim. Çünkü 1 uyarı aldım hemen sistem özelliklerini yazıyorum.
İşlemci: Pentium Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz
Ram: 4GB
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 4600 Series
Bit: 32
Windows: Windows 10 Pro
Ana kart: ASUS P5G41T-M LX
Adam "Sistem özelliklerini belirtirsen yardımcı olabiliriz." demiş, sen cevap vermemişsin ve en iyi yanıt seçmişsin.
Özür dilerim sitede yeniyim çok bir şey bilmiyorum elim en iyi yoruma deymiş.

64 bit nasıl yapacağım technopat sosyal de bir makale var mı ?
Format atacaksın ama Windows 10 Pro 64bit olacak USB'de.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM lerin büyük ihtimalle DDR2 en azından DDR3 RAM lazım ayrıca 8 yıllık bilgisayar demişsin içini bir aç temizle :) termal macun artık çürümüş bile olabilir bundan dolayı işlemci çok ısınıyordur bu sebeple de sistemde donmalar yaşıyorsun. Termal macunu değiştir.

RAM lerin büyük ihtimalle DDR2 en azından DDR3 RAM lazım ayrıca 8 yıllık bilgisayar demişsin içini bir aç temizle :) termal macun artık çürümüş bile olabilir bundan dolayı işlemci çok ısınıyordur bu sebeple de sistemde donmalar yaşıyorsun. Termal macunu değiştir.
Dediklerini yaptim donmadi baya ama sonra gene donmaya başladı 4 ay önce sürdüm termal macunu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı