Masaüstü Sistem Tavsiyesi

ciihanaksu

Centipat
Bir ihale nedeniyle sistem toplamamız istendi. Listeyi aşağıda veriyorum. Alt Orta ve Üst seviyede olacak şekilde sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Sadece bir fiyatta olabilir fark etmiyor, bu hafta son bugün yani Cuma günü siparişleri girmemiz gerekiyor. İstenen özelliklere ilişkin resimleri ekte veriyorum.
Başlıkta sadece Masaüstü Sistem olarak belirtmişim bununla birlikte iç ortam ağ anahtarı da var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Bir ihale nedeniyle sistem toplamamız istendi. Listeyi aşağıda veriyorum. Alt Orta ve Üst seviyede olacak şekilde sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Sadece bir fiyatta olabilir fark etmiyor, bu hafta son bugün yani Cuma günü siparişleri girmemiz gerekiyor. İstenen özelliklere ilişkin resimleri ekte veriyorum.
Başlıkta sadece Masaüstü Sistem olarak belirtmişim bununla birlikte iç ortam ağ anahtarı da var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

@Recep Baltaş acil yardımlarınızı bekliyoruz. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bu iki gün içinde kesinlikle teslim etmem gerekiyor :(
Sistemi topladım teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• Bilgisayar.jpg
    Bilgisayar.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 32
  • monitör.jpg
    monitör.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20200408-185743_DWG FastView.jpg
    Screenshot_20200408-185743_DWG FastView.jpg
    159,5 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı