Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 22 Eylül 2023 #1 Masaüstü bilgisayarıma hard disk takmak istiyorum fakat takılabilecek herhangi bir yer yok, nereye takabilirim?
Masaüstü bilgisayarıma hard disk takmak istiyorum fakat takılabilecek herhangi bir yer yok, nereye takabilirim?
A adem009 Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #11 Blisterx dedi: malesef o çıkmadı neden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim kasada da yer yok aslında var ama oraya psu kabloları falan koymuşlar çıkmıyor bende cırt alıp boşluk bulduğum bir yere sabitledim 1 senedir kullanıyorum geçen açıp bakayım dedim gram yerinden oynamamış. Artı 0 Eksi
Blisterx dedi: malesef o çıkmadı neden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Benim kasada da yer yok aslında var ama oraya psu kabloları falan koymuşlar çıkmıyor bende cırt alıp boşluk bulduğum bir yere sabitledim 1 senedir kullanıyorum geçen açıp bakayım dedim gram yerinden oynamamış.
KS KS Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 22 Eylül 2023 #12 Caner Uncu dedi: Kasa Xigmatek Grip modeliyse gösterildiği yere takıp sabitleyeceksin: Eki Görüntüle 1953264 Genişletmek için tıkla... evet kasamın modeli öyle ama sığdıramadım.Hddnin boyutu boyle Dosya Ekleri 20230922_194000.jpg 170,1 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Kasa Xigmatek Grip modeliyse gösterildiği yere takıp sabitleyeceksin: Eki Görüntüle 1953264 Genişletmek için tıkla... evet kasamın modeli öyle ama sığdıramadım.Hddnin boyutu boyle
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Eylül 2023 #13 Blisterx dedi: HDD'nin boyutu böyle. Genişletmek için tıkla... Evet standart 3.5'' HDD. Sığması lazım, görselde gösterilen yer de 3.5'' zaten. Yanlış yerleştiriyor olabilirsin. Bak video mevcut, kızağa gerek yok zaten çıkıntılar var destekleyecek şekilde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Blisterx dedi: HDD'nin boyutu böyle. Genişletmek için tıkla... Evet standart 3.5'' HDD. Sığması lazım, görselde gösterilen yer de 3.5'' zaten. Yanlış yerleştiriyor olabilirsin. Bak video mevcut, kızağa gerek yok zaten çıkıntılar var destekleyecek şekilde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Blisterx Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 319 22 Eylül 2023 #14 Caner Uncu dedi: Evet standart 3.5'' HDD. Sığması lazım, görselde gösterilen yer de 3.5'' zaten. Yanlış yerleştiriyor olabilirsin. Bak video mevcut, kızağa gerek yok zaten çıkıntılar var destekleyecek şekilde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler ben oturtabildim harddiski ama bir sorum olacak.Harddiskte psudan sata kablosunu takabilicegim yer yok yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 20230922_195317.jpg 150,5 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Evet standart 3.5'' HDD. Sığması lazım, görselde gösterilen yer de 3.5'' zaten. Yanlış yerleştiriyor olabilirsin. Bak video mevcut, kızağa gerek yok zaten çıkıntılar var destekleyecek şekilde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam teşekkürler ben oturtabildim harddiski ama bir sorum olacak.Harddiskte psudan sata kablosunu takabilicegim yer yok yardımcı olur musunuz?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Eylül 2023 #15 Blisterx dedi: Hard diskte PSU'dan SATA kablosunu takabileceğim yer yok. Genişletmek için tıkla... Var dostum, en sol kısıma PSU'dan gelen SATA güç kablosunu takacaksın. Artı 1 Eksi
Blisterx dedi: Hard diskte PSU'dan SATA kablosunu takabileceğim yer yok. Genişletmek için tıkla... Var dostum, en sol kısıma PSU'dan gelen SATA güç kablosunu takacaksın.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 22 Eylül 2023 #16 Blisterx dedi: Hocam teşekkürler ben oturtabildim hard diski ama bir sorum olacak. Hard diskte PSU'dan SATA kablosunu takabileceğim yer yok yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... O PSU'da fazladan SATA guc kablosu vardir illa ki. PSU'daki kablolari kontrol et bunlardan olmasi lazim. Artı 3 Eksi
Blisterx dedi: Hocam teşekkürler ben oturtabildim hard diski ama bir sorum olacak. Hard diskte PSU'dan SATA kablosunu takabileceğim yer yok yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... O PSU'da fazladan SATA guc kablosu vardir illa ki. PSU'daki kablolari kontrol et bunlardan olmasi lazim.