BarneY
Kilopat
Daha fazla
Merhaba. Şu sıralar karşılaştığım bir sorunu dile getirmek istiyorum.
Öncelikle sistemden bahsedeyim:
Ryzen 3 2300X.
Gigabyte A320M S2H.
Sapphire RX 570.
Corsair 8 GB 3000MHz RAM.
Adata SU650 240GB.
Hitachi 500GB 5400RPM HDD.
Cooler Master 500W PSU.
Windows 10 Home Deneme Sürümü
Şimdi sorunlara değineyim.
- Bilgisayarı başlatırken siyah ekran hatası alıyorum. İngilizce olarak "Windows başlatılırken bir hata oluştu" hatası alıyorum sonra reset atıp BootMenu'den Windows Boot seçip bilgisayarı açabiliyorum.
- Bunu 2 gündür yapmaya başladı, oyunlarda değil masaüstünde iken örneğin film dizi izlerken internette gezinirken bir anda donuyor. Fare hareket ediyor fakat klavyeden ve fareden işlem yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum.
Bu iki sorunun sebebi nedir acaba? Sürücülerim güncel. Windows hariç 18.09 kullanıyorum güncellemedim.
Öncelikle sistemden bahsedeyim:
Ryzen 3 2300X.
Gigabyte A320M S2H.
Sapphire RX 570.
Corsair 8 GB 3000MHz RAM.
Adata SU650 240GB.
Hitachi 500GB 5400RPM HDD.
Cooler Master 500W PSU.
Windows 10 Home Deneme Sürümü
Şimdi sorunlara değineyim.
- Bilgisayarı başlatırken siyah ekran hatası alıyorum. İngilizce olarak "Windows başlatılırken bir hata oluştu" hatası alıyorum sonra reset atıp BootMenu'den Windows Boot seçip bilgisayarı açabiliyorum.
- Bunu 2 gündür yapmaya başladı, oyunlarda değil masaüstünde iken örneğin film dizi izlerken internette gezinirken bir anda donuyor. Fare hareket ediyor fakat klavyeden ve fareden işlem yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum.
Bu iki sorunun sebebi nedir acaba? Sürücülerim güncel. Windows hariç 18.09 kullanıyorum güncellemedim.
Son düzenleyen: Moderatör: