Masaüstünde Donma Sorunu

BarneY

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu sıralar karşılaştığım bir sorunu dile getirmek istiyorum.

Öncelikle sistemden bahsedeyim:
Ryzen 3 2300X.
Gigabyte A320M S2H.
Sapphire RX 570.
Corsair 8 GB 3000MHz RAM.
Adata SU650 240GB.
Hitachi 500GB 5400RPM HDD.
Cooler Master 500W PSU.
Windows 10 Home Deneme Sürümü

Şimdi sorunlara değineyim.

- Bilgisayarı başlatırken siyah ekran hatası alıyorum. İngilizce olarak "Windows başlatılırken bir hata oluştu" hatası alıyorum sonra reset atıp BootMenu'den Windows Boot seçip bilgisayarı açabiliyorum.
- Bunu 2 gündür yapmaya başladı, oyunlarda değil masaüstünde iken örneğin film dizi izlerken internette gezinirken bir anda donuyor. Fare hareket ediyor fakat klavyeden ve fareden işlem yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum.

Bu iki sorunun sebebi nedir acaba? Sürücülerim güncel. Windows hariç 18.09 kullanıyorum güncellemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli modda sistem geri yükleme ile eski bir sistem kaydını geri yükleyip iyi bir virüs programyla virüs taramasını yaptırın, muhtemelen sistem dosyalarına virüs bulaşmış gibi görünüyor, arka planda internete bağlı iken aktif olup masaüstünü kitliyor, kanımca donma bu nedenledir. fare imleci de birlikte donsaydı HDD veya ekran kartı gibi herhangi bir donanım sıkıntısı düşünülürdü. Kolay gelsin.

Windows'u son sürümüne güncelledim. Masaüstünde donma sorunu gitti fakat başlangıçta ki siyah ekran hatası gitmedi. O beni etkilemiyor fakat bilgisayara bir zararı olur mu ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı