Masayı marangoza mı yaptırmak daha iyi yoksa internetten satın almak mı?

Bütçe
3000-5000

Lemofas

Picopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bilgisayar kasasını, monitörü (tutmalı havaya kaldırmalı standı ile beraber), standlı mikrofonuyla beraber, kulaklıktır, klavyedir vb her şeyiyle beraberinde taşıyacak şekilde. Büyük, uzun güzel kalitede çok abartlı fiyatı da olmayan bir masa almak istesem tamamen oyuncu ekipmanları için. Kasa yanında UPS de bulunacak vb. sizce ne mantıklı olur? Akıl verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onemli olan kisim tabla ust kısmı, kalanini internetten al gec. Uygun istiyorsan, tablayi IKEA'nin mutfak kismindan alip ayaklari internetten ya da IKEA'dan alabilirsin. Marangozdan tabla alsan daha kaliteli olur muhtemellen ama daha pahali olur, marangozdan marangoza fiyati degisir, marangozdan tabla kestirip ayaklari internetten alip montajlayabilirsin.

Bende IKEA masa var, IKEA cekmece ve 4 ayak ustunde duruyor. Masanin ustunde kasa, 2 monitor, 5 1 ses sistemi, bardaklar ivir zivir var ustune 2 3 sise su var, yillardir kullanıyorum goturuyor, ucuz ama kalitesi kotu, IKEA mutfak bolumundeki tablalar daha iyi diyorlar.

Merhaba dostlar, bilgisayar kasasını, monitörü (tutmalı havaya kaldırmalı standı ile beraber), standlı mikrofonuyla beraber, kulaklıktır, klavyedir vb her şeyiyle beraberinde taşıyacak şekilde. Büyük, uzun güzel kalitede çok abartlı fiyatı da olmayan bir masa almak istesem tamamen oyuncu ekipmanları için. Kasa yanında UPS de bulunacak vb. sizce ne mantıklı olur? Akıl verebilir misiniz?
Tablayı marangozdan alıp altına demircide çelik ferforje yaptırdım ben. Muazzam. 4.5 cm kalınlığında masif meşe. Üstüne fil koy yine bana mısın demez.
Ben bu tarz ekipmanların kalitelisinin alınması taraftarıyım. Sonuçta bi kere alacaksın akmaz kokmaz ömrünün sonuna kadar kullanacaksın hatta torununa kadar bile kalır. Atmazsan, depremde evin enkaz altında kalmazsa vs. hiçbir şey olmaz.

Rastgele bir yerde şu an güncel fiyatı:
IMG_0767.jpeg

Tablayı marangozdan alıp altına demircide çelik ferforje yaptırdım ben. Muazzam. 4.5 cm kalınlığında masif meşe. Üstüne fil koy yine bana mısın demez.
Ben bu tarz ekipmanların kalitelisinin alınması taraftarıyım. Sonuçta bir kere alacaksın akmaz kokmaz ömrünün sonuna kadar kullanacaksın hatta torununa kadar bile kalır. Atmazsan, depremde evin enkaz altında kalmazsa vs. hiçbir şey olmaz.

Rastgele bir yerde şu an güncel fiyatı:
Eki Görüntüle 2532421

Ben de açıkçası, bir daha masa alirsam boyle yapacağım. Simdi kullandigim goturuyor ama yaaaniii... Bir masa ihtiyacım oldugunda boyle tabla kestirip, bu yukselip alcalabilen altlardan koyucam.

Ben de açıkçası, bir daha masa alirsam boyle yapacağım. Simdi kullandigim goturuyor ama yaaaniii... Bir masa ihtiyacım oldugunda boyle tabla kestirip, bu yukselip alcalabilen altlardan koyucam.
Evet onun motorluları var elektrikli, ondan alacaktım ama yerim yetmiyordu. Artık ev mev değiştirirsem alırım 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı