Marangoza bilgisayar masası yaptırmak ne kadar tutar?

Bütçe
1600
Anladım, teşekkür ederim şu anda internetten bakıyordum marangoz pahalıya yapar diye ama dediğiniz gibi sadece üstünü yaptırsam ayaklarınıda kendim alsam olabilir aslında.

Anladım hocam teşekkürler.

Bütçe mi aşıyor o yüzden pek bakmadım böyle şeylere.

Peki memnun musunuz çok sallanıyor mu mesela 2 sene kadar götürse yeterli LGS çalışmam gerekli bilgisayarımıda üstüne koyacağım yani.

Teşekkürler ama raflı pek tercih etmiyorum şu anlık.

Haklısnız.

Bütçemi çok aşıyor o yüzden pek bakmadım ama yine de teşekkürler.

Hocam ayakların yükseklik ayarı var zaten. Sallanırsa her 4 ayağı ayarlayabiliyorsunuz.

Anladım, teşekkür ederim şu anda internetten bakıyordum marangoz pahalıya yapar diye ama dediğiniz gibi sadece üstünü yaptırsam ayaklarınıda kendim alsam olabilir aslında.

Anladım hocam teşekkürler.

Bütçe mi aşıyor o yüzden pek bakmadım böyle şeylere.

Peki memnun musunuz çok sallanıyor mu mesela 2 sene kadar götürse yeterli LGS çalışmam gerekli bilgisayarımıda üstüne koyacağım yani.

Teşekkürler ama raflı pek tercih etmiyorum şu anlık.

Haklısnız.

Bütçemi çok aşıyor o yüzden pek bakmadım ama yine de teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bu belki ihtiyacınızı görür.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam bu belki ihtiyacınızı görür.

Bunu ailemde gösterdi ancak raflı istemiyorum ve 120cm 1250TL yan i bu fiyata ceramical 160cm almayı düşünüyorum Hepsiburada indirim ile.

Bunu ailemde gösterdi ancak raflı istemiyorum ve 120cm 1250TL yan i bu fiyata ceramical 160cm almayı düşünüyorum Hepsiburada indirim ile.

O da mantıklı bir seçim zaten bu fiyatlara suntadan bulursunuz mdfden bulamazsınız. Kalite olarak çok bir şey beklemeyin yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı