Sürprizbozan İnceleme Mass Effect Legendary Edition

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@TogimelonH24 Nerden aklıma soktun ya erkek ve kadın olarak aynı anda iki save ile oynamak şimdi bunu yapacağım ya :D

Aynen öyle. Ashley o yüzden çekiyor ya beni.
Hocam, Erkek karakter ile Ashley'e, Kadın Karakter ile de Liara'ya yürüyebilirsiniz. Asariler için cinsiyet fark etmez. :)
Ruhsal Birliktelik ile her cinsiyetten ve ırktan çocuk doğurabilen bir ırktır.

Ben kadın karakter açarsam Hetero olmam. Gene kadınlara yürürüm😂

Bu arada İlk oyunda Ashley ve Liara güzel oluyor. :) İkinci oyunda tatlı bir ara vermişlik. Üçüncü oyunda ise gerçek aşk var! :D

Hocam, Erkek karakter ile Ashley'e, Kadın Karakter ile de Liara'ya yürüyebilirsiniz. Asariler için cinsiyet fark etmez. :)
Ruhsal Birliktelik ile her cinsiyetten ve ırktan çocuk doğurabilen bir ırktır.

Ben kadın karakter açarsam Hetero olmam. Gene kadınlara yürürüm😂
Kadın karakter sadece Liara ile mi romance oluyor. :)

Kadın karakter sadece Liara ile mi romance oluyor. :)
Kadın Karakter Liara, Jack, Kaidan, Garrus, Jacob, Thane Samantha ile Romance olabilir.Erkek Karakter. Asley, Liara, Jack, Samara ve ya Morinth, Tali, Samantha, Steve ile romance olabilir.

LGBT karakterlerde var da tat katmışlar. :D Her türlü fantezi var.

Çoğunu denemiştim. Lakin şimdi Ashley, Liara, Tali, Jack, Miranda arasında gidip gelirim. Benim için en iyileri bunlar. :)

kadın karakter liara, jack, kaidan, garrus, jacob, thane samantha ile romance olabilir. Erkek karakter. Asley, liara, jack, samara veya morinth, tali, samantha, steve ile romance olabilir.

LGBT karakterlerde var da tat katmışlar. :D her türlü fantezi var.

Çoğunu denemiştim. Lakin şimdi ashley, liara, tali, jack, miranda arasında gidip gelirim. Benim için en iyileri bunlar. :)

Samantha erkek oluyor mu ki emin misin reis ben sadece kadın ile romance olabiliyor sanıyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı