TogimelonH24
Decipat
Jokeri severim, geminin neşesidir. Başka pilot tanımam, sonuçta gemiyi biz sürmüyoruz. Keşke sürme şeyi olsaydıJoker'den nefret ediyorum.![]()
Jokeri severim, geminin neşesidir. Başka pilot tanımam, sonuçta gemiyi biz sürmüyoruz. Keşke sürme şeyi olsaydıJoker'den nefret ediyorum.![]()
Jokeri severim, geminin neşesidir. Başka pilot tanımam, sonuçta gemiyi biz sürmüyoruz. Keşke sürme şeyi olsaydı![]()
Joker Robot seviyor ne yapalım yaniJoker gemiden başka şeyler de sürüyor.![]()
Joker robot seviyor ne yapalım yaniistese başka robot verirdik.
Hocam, Normandy'e tecavüz etmiş olabilir diye düşünüyorum. İlk Gemi boşuna batmadı!Harbiden ha mekanik hastası manyak.![]()
Hocam, Normandy'e tecavüz etmiş olabilir diye düşünüyorum. İlk gemi boşuna batmadı!![]()
Biz robot değiliz, gemi değiliz bir şey olmaz.Olabilir kaseyi koruyalım biz.![]()
Biz robot değiliz, gemi değiliz bir şey olmaz.
Kusura bakmasın joker robot becerecek diye ben kendimi tahtalı köye boylatamam. O mürekkep balıklarının kökünü kazıyacağım.![]()
Hocam daha önce oynadınız mı? Bilmiyorum, sanırım oynadınız.Gülmekten karnıma ağrılar girdi son zamanlardaki gördüğüm en iyi yorum.![]()
Hiç sorma ya ya arkadaş öyle bir yorum yazdın ki kendime gelemedim ya.Hocam daha önce oynadınız mı? Bilmiyorum, sanırım oynadınız.
Kendimizi ışığa atınca herkes yeşil parlıyordu. Robotlar ile canlılar. Sanırım ortak bilinç oluyorlar. Benim sevmediğim bir sondur. Çünkü biz tahtalı köye gittik.En zor ve en iyi sonu almak için tüm seriyi baştan oynarım daha iyi 2017 gibi oynarken beğenmemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.