MasterBox Lite 5 SSD braketi nerede bulunur?

Lady Hellbender

Kilopat
Katılım
12 Mayıs 2019
Mesajlar
3.977
Çözümler
44
Merhaba,
Cooler Master Masterbox Lite 5 kasasına sahibiyim ve Samsung EVO 860 SDD modelini yeni almış bulunmaktayım. Elimde 2 adet HDD (WD Blue ve Seagate Barracuda) ve SSD (OCZ TR200) mevcut. HDD'ler kasanın sağ yan kapağın altındaki tüm HDD yuvalarında takılı ve kasanın içinden çıkan tek SDD braketi ise SDD'ye takılı. Dolayısıyla yeni SDD'yi takmak için kasaya uygun 1 adet braket almak istiyorum, Türkiye'de nereden temin edebilirim? Ya da braket olmadan nereye monte edebilirim? Fikir ve önerilerinize açığım.

Not: Haftada iki kez oda temizliği yapıldığı için olası sallantıdan ötürü hasarı önlemek için mutlaka SDD'yi sabitlemek istiyorum.

@Cooler Master Türkiye
 
Merhaba,
Cooler Master Masterbox Lite 5 kasasına sahibiyim ve Samsung EVO 860 SSD modelini yeni almış bulunmaktayım. Elimde 2 adet HDD (WD Blue ve Seagate Barracuda) ve SSD (OCZ TR200) mevcut. HDD'ler kasanın sağ yan kapağın altındaki tüm HDD yuvalarında takılı ve kasanın içinden çıkan tek SSD braketi ise SSD'ye takılı. Dolayısıyla yeni SSD'yi takmak için kasaya uygun 1 adet braket almak istiyorum, Türkiye'de nereden temin edebilirim? Ya da braket olmadan nereye monte edebilirim? Fikir ve önerilerinize açığım.

not: haftada iki kez oda temizliği yapıldığı için olası sallantıdan ötürü hasarı önlemek için mutlaka SSD'yi sabitlemek istiyorum.

@Cooler Master Türkiye

@RPM hocam bu konu tam sizlik :D.
 
Çift taraflı bant gayet iş görür.
94D1E783-3566-46D3-AD03-B61C80C2ECAD.jpeg
Çok mantıklı yöntem. Niye aklıma gelmediyse. :)
 

Geri
Yukarı