Masterbox Lite 5'ten MB511'e geçmeye değer mi?

• Konuyu başlatan RhamC0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.860
@volkankara74 Valla hocam kesinlikle çok güzel kasalar fakat ben o kadar para vermezdim. Onun yerine sistemin diğer parçalarına yükseltme yapardım. Tabi kendi adıma konuşuyorum, sizin sisteminiz çok güzel. İmkanınız varsa alabilirsiniz, çok hoş olur :aşk:
Ben büyük ihtimalle MB511'yi alacağım. Bana yetecekmiş gibi geliyor. Umarım pişman olmam yoksa bir daha Coolermaster'ın yüzüne bakmam :puro:

NZXT S340 Elite CA-S340W-B5 Pencereli Siyah-Mavi Mid-Tower Kasa - incehesap.com daha uygun bir kasa eğer rgb çok önemli değilse CM den daha kaliteli bence ama gene sen bilirsin ben kasanın üst kısmına rahatlıkla 360 mm radyatör monte edebileceğim ferah bir kasa arayışındayım istiyorum ki yeni alacağım kasa daha büyük olsun tabi herkesin zevki, şartları, imkanları farklı farklı...

Rampage Majesty kasam var. İşlemcim İ5 9400F ve oyunlarda 80 derecenin üstüne çıkıyor. Boşta 45-50 arası. Stok fanla kullanıyorum. Şuanki kasamı satıp Cool Master MB511 alsam buna değer mi?
Lv1P3a.jpg

Önü mesh ızgara olan her kasa hava sirkülasyonu için daha iyidir. Senin kasanın önü kapalı.
Ama yine de 80 çok geldi bana. Bence kasa temizliği, özenli kablolama yap öncelikle. Fanların yönünü kontrol et. Fan ayarlarını kontrol et. Termal macun yenile. Yine de çözüm olmazsa sıvı soğutma alabilirsin. Kasayı elden çıkarabilirsen yeni kasa düşün derim.

Önü mesh ızgara olan her kasa hava sirkülasyonu için daha iyidir. Senin kasanın önü kapalı.
Ama yine de 80 çok geldi bana. Bence kasa temizliği, özenli kablolama yap öncelikle. Fanların yönünü kontrol et. Fan ayarlarını kontrol et. Termal macun yenile. Yine de çözüm olmazsa sıvı soğutma alabilirsin. Kasayı elden çıkarabilirsen yeni kasa düşün derim.
Kasa sıfır gibi daha 2 haftalık hocam. fanları çok kalitesiz geldi bana. Bu kasaya 2 tane adam akıllı fan alsam zaten 200 lira para yapar. Masraf yapacağıma satıp üstüne 200 koyup daha düzgün bir kasa alırım diye düşündüm. Termal macun yeniledim fayda etmedi. Kablolama çok düzgün. Fanların yönünde de sıkıntı yok. Bu kasaya sıvı soğutma da takamadık uymadı.

Kasa sıfır gibi daha 2 haftalık hocam. fanları çok kalitesiz geldi bana. Bu kasaya 2 tane adam akıllı fan alsam zaten 200 lira para yapar. Masraf yapacağıma satıp üstüne 200 koyup daha düzgün bir kasa alırım diye düşündüm. Termal macun yeniledim fayda etmedi. Kablolama çok düzgün. Fanların yönünde de sıkıntı yok. Bu kasaya sıvı soğutma da takamadık uymadı.
O zaman yapacak bişey yok ben CM kasalarda fanları beğenmiyorum. Genelde sesli çalışıyorlar ama sen bilirsin yine de. Phanteks veya NZXT kasalara da bir bak istersen. Kasayı internetten al bence beğenmezsen iade edebilirsin.

Kablosunu takmazsan RGB çalışmaz dostum. Kırmızı ledli olanı var onda da fanların RGB leğimini kopartırsan kırmızı yanmaz. Açma kapama tuşu yok diye biliyorum MB511 in.
Kasa ile ilgili son çalışmam arkadaşlar belki fikir verir sizlere de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı