Mastercard 250 TL'ye 50 TL iade kampanyası

keşke belirtselermiş kampanya koşullarında.üzüldüm şimdi

Ben de mail attım dönüş bekliyordum, bilgilendirme için teşekkürler. Mastercard seçeneğini seçince de hata veriyor e nasıl yapacağız? Başka bir kart ile deneyince olacak mı?

Ben Papara Black Card ile BoaCompra kullanmadan harcama yaptım ama 17 gün geçmesine rağmen gelmedi. Ne zaman gelir?

Ben Papara Black Card ile BoaCompra kullanmadan harcama yaptım ama 17 gün geçmesine rağmen gelmedi. Ne zaman gelir?
Kampanya açıklamasında 14 gün sonra yatacağı söyleniyor. Benim de öylesine aldığım Papara Black Card'ım var onun ile satın almayı düşünüyorum elimde başka Mastercard yok.

Ben de mail attım dönüş bekliyordum, bilgilendirme için teşekkürler. Mastercard seçeneğini seçince de hata veriyor e nasıl yapacağız? Başka bir kart ile deneyince olacak mı?
Evet bende ilk sadece Mastercard seçeneği ile işlem yapmak istedim fakat yapamadım, muhtemelen başka Mastercard amblemi olan herhangi bir kredi kartı veya banka kartı ile olabilir diye düşünüyorum, kampanyadan yararlanmak isteyen arkadaşlar indirimden yararlanmak ve bizim gibi mağdur olmamak için muhakkak ''Mastercard'' seçeneğini seçmeli, Mastercard (Boacompra) seçeneğini değil!

Adınıza üzüldüm. Böyle bir şeyin olabileceğini düşünerek Boacompra seçeneği ile ödeme yapmayı denemedim. Ödeme sırasında aldığım hata yüzünden bankamın müşteri temsilcisiyle saatlerce görüştüm desem yalan olmaz. Ne Boacompra diye bir şeyi duymuşlar ne de mastercard'ın oyun kampanyasından haberleri var...

boacompra seçmezsem bankam işlemi kabul etmiyor.Bu sorundan nasıl kurtuluruz ? sadece mastercardla alışveriş yapamıyor muyuz steam üzerinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…