Masterkeys Lite L Basılı Tutamama Sorunu

Aoniss

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bugün 1 yıla yakın süredir kullandığım Rampage Rapido'yu söküp yerine yeni aldığım Masterkeys Lite L'i taktım. Online oyunlarda W,A,S,D tuşlarında, skor tablolarında veya bir şeye basılı tutmam gereken her yerde 1 saniyeye yakın bir süre tuş basılı kaldıktan sonra sanki temassızlığı olan bir tuş gibi spamlamaya başlıyor. Fn+Q ile problemin çözüldüğü yazılmış. Bende işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Arkadaşlar problemi çözdüm. Klavyenin hız ayarından kaynaklanıyormuş. Fn+F9 ile hızı tekrar 1x'e çekerek düzeltebilirsiniz

Son düzenleme:
Hız yükseltmeyi denedim bende. Ancak uzun basım yapsam da art arda basılma tepkisi veriyor. Bu sebeple iade etmeyi bile düşünmüyor değilim. Sonuçta verilen bu destekte böyle bir şey olmaması lazım. 1x hızda sorunsuz olarak çalışıyor klavye.

Bu teknik durum dışında gayet güzel bir klavye.

Merhabalar. Bugün 1 yıla yakın süredir kullandığım Rampage Rapido'yu söküp yerine yeni aldığım Masterkeys Lite L'i taktım. Online oyunlarda W,A,S,D tuşlarında, skor tablolarında veya bir şeye basılı tutmam gereken her yerde 1 saniyeye yakın bir süre tuş basılı kaldıktan sonra sanki temassızlığı olan bir tuş gibi spamlamaya başlıyor. Fn+Q ile problemin çözüldüğü yazılmış. Bende işe yaramadı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Arkadaşlar problemi çözdüm. Klavyenin hız ayarından kaynaklanıyormuş. Fn+F9 ile hızı tekrar 1x'e çekerek düzeltebilirsiniz
İyi akşamlar ben de bu klavyeyi almayı düşünüyor sen de 1 yıldır kullanıyormuşsun önerir misin? Klavyeden memnun musun iyi yanları ne kötü yanları ne. Bide motospeed ck104 red switch almayı düşünüyorum hangisini alasam

@Laskeyin
Ben İtopya.com üzerinden aldım. 16 Nisan 2018 faturalı.
Bu klavyeden almak istiyorsan satabilirim sana. Bir hafta kullanma fırsatım oldu. Ekran kartı ve monitörün para iadesini aldığım için şuan kutu içinde saklıyorum.
Ben Corsair K70 model klavye almak için satmak istiyorum.
Satış ilanı verdim.
Satılık - Cooler Master MasterKeys Lite RGB
Konu üzerinde gereken bilgileri verdim. Almak istersen buradayım. Konu üzerinden iletişime geçersin.

İyi akşamlar ben de bu klavyeyi almayı düşünüyor sen de 1 yıldır kullanıyormuşsun önerir misin[/QUOTE
@Laskeyin
Ben İtopya.com üzerinden aldım. 16 Nisan 2018 faturalı.
Bu klavyeden almak istiyorsan satabilirim sana. Bir hafta kullanma fırsatım oldu. Ekran kartı ve monitörün para iadesini aldığım için şuan kutu içinde saklıyorum.
Ben Corsair K70 model klavye almak için satmak istiyorum.
Satış ilanı verdim.
Satılık - Cooler Master MasterKeys Lite RGB
Konu üzerinde gereken bilgileri verdim. Almak istersen buradayım. Konu üzerinden iletişime geçersin.
Teşekkür ederim ama zaten itopya da 0 200 tl. Evet sen az kullanmış olabilirsin ama aynı fiyata 0 var zaten

Cooler Master MasterKeys Lite L Combo paket olarak almak mümkün.
Cooler Master MasterKeys Lite L Combo şuan 270 TL altında değil.
Cooler Master MasterKeys Lite L olarak ülkemizde stokları bitti.
Cooler Master ile iletişime geç doğrulayacaktır bu dediğimi.
Karar senin yinede kardeşim. Benim ilanım satılana kadar açık.
Konuda belirttim ama yine söyleyim buradan.
Kutu, fatura mevcut. Servislik bir durumda garantisi devam edecek yani.

İyi akşamlar ben de bu klavyeyi almayı düşünüyor sen de 1 yıldır kullanıyormuşsun önerir misin? Klavyeden memnun musun iyi yanları ne kötü yanları ne. Bide motospeed ck104 red switch almayı düşünüyorum hangisini alasam
Klavyeyi dün aldım hissi aşırı güzel. Garantisi olduğu için tercihim CM almandan yana olur ama ille de mekanik olsun diyorsan CK104 al.
Bir de sanırım stok problemi var. CM alacaksan elini çabuk tut.

@Aoniss
Combo paket olarak mı aldın.
Yoksa sadece klavye mi ?
Aldığın fiyatı ve yeri link olarak atarsan almak isteyen kişilere örnek olur.
Benim klavye kutuda yatıyor. Ekran kartı ve monitör olmadığı için.
Satışa koymuştum. Ekran kartı ve monitör alana kadar Corsair K70 klavye almak için.

@Aoniss
Combo paket olarak mı aldın.
Yoksa sadece klavye mi ?
Aldığın fiyatı ve yeri link olarak atarsan almak isteyen kişilere örnek olur.
Benim klavye kutuda yatıyor. Ekran kartı ve monitör olmadığı için.
Satışa koymuştum. Ekran kartı ve monitör alana kadar Corsair K70 klavye almak için.
Kombo şeklinde ama elden 260 TL'ye aldım bilgisayarcıdan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı