Masterliquid ML240L V2 RGB soğutucu için AM4-5 uyumlu parça nereden temin edilebilir?

DenizAyc

Hectopat
Katılım
10 Aralık 2020
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Masterliquid ML240L V2 RGB Soğutucuya sahibim ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 1-2 haftaya bilgisayarda değişiklikleri yapacağım fakat yeni AMD işlemcim için gereken soğutucucunun metal parçalarına erişimim yok. Ailem kutusunu taşınırken atmış sanırım hiçbir yerde bulamıyoruz. Ekonomik durumlar da ortada sırf metal bir parça yok diye gidip çalışan soğutucumu kullanmak yerine birkaç bin lira vermek istemiyorum.
AM4-5 uyumlu parçaları nereden temin edebilirim?
Birkaç sitede hava soğutucuları için kitler gördüm fakat sıvı soğutucu için bu parçaların satıldığı bir kit göremedim. Yardımınızı esirgemezseniz sevinirim.
 
Cooler Master'ın sitesine bakın. Genelde bu tarz aksesuarları satıyor soğutucu üreticileri. Bulamazsanız da mail ile ulaşmayı deneyin.
 
Cooler Master'ın sitesine bakın. Genelde bu tarz aksesuarları satıyor soğutucu üreticileri. Bulamazsanız da mail ile ulaşmayı deneyin.
An itibariyle durumu hallettiler.
Mail atınca yurt dışı ile iletişime geçtim vs. oradan bir şey olamayacağını anladığımdan direkt instagram DM'den ulaştım kendilerine. Ertesi gün geri dönüp bir form yolladılar ve mail yoluyla bir distribütöre ulaştık. Kendileri parçaları ücretsiz bir şekilde iletti hızlıca.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı