Mastürbasyon yapmak boy uzaması ile testesteron seviyesini etkiler mi?

Bir kere günde 14 kere yaptım hocam ama genelde gunde 2 3 defa yapıyorum sorun olur mu?

Hocam zamanında ben de sizin gibiydim fakat 2.den sonra zaten zevk almamaya başlıyordum. Tebrik ederim sizi bu başarınızdan dolayı. Yakın zamanda azaltmanızı tavsiye ediyorum çünkü zaman israfı ve sonrasında kötü hissediyorsunuz. İngilizcede post-nut clarity diye bir şey var Türkçede ne diye geçiyor bilmiyorum.

Hocam zamanında ben de sizin gibiydim fakat 2.den sonra zaten zevk almamaya başlıyordum. Tebrik ederim sizi bu başarınızdan dolayı. Yakın zamanda azaltmanızı tavsiye ediyorum çünkü zaman israfı ve sonrasında kötü hissediyorsunuz. İngilizcede post-nut clarity diye bir şey var Türkçede ne diye geçiyor bilmiyorum.

Hocam o gün gerçekten çok boş vaktim vardı ve bağımlı zamanlarımda zaten spor vb. şeylerle de hiç uğraşmadım bu zamana kadar. Ama şu günlerde genelde günde 2. 3.den kaçmaya çalışıyorum.

Bir kere günde 14 kere yaptım hocam ama genelde gunde 2 3 defa yapıyorum sorun olur mu?

Yalan bilgi 14 kere yaparsanız kan gelir ayda Max 2 kere yeterlidir diye düşünüyorum mentalini çok etkiliyor ama muhtemelen yeni ergenliğe girdin bu yüzden tutamazsın belki kendini 2 günde 1 ya da günde 1 olabilir ileride sıkılacaksın zaten 😁

İroni. Değilse psikoloğa gitmelisin. Hayatını yok eder.

Hocam o gün gerçekten çok boş vaktim vardı ve bağımlı zamanlarımda zaten spor vb. şeylerle de hiç uğraşmadım bu zamana kadar. Ama şu günlerde genelde günde 2. 3.den kaçmaya çalışıyorum.
Nasıl yaptığında önemli ancak bağımlı olmama ihtimalin yok. Eğer p*rno ile yapıyorsan daha beter.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı