Mastürbasyonu Bırakmak

Yasak ve ayıp bir şey değil ki bu. Ayrıca Türkiye'nin en iyi forumunda en iyi insanlara sormak daha mantıklı. Ve bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Zaten cinsel terimler cinselliği gizlemek için var. Yasak olsaydı konu açılmazdı.
Yasak değil fakat bunu bize sorman hata, bıkkınlığın geldiyse bir kere ereksiyonunu kaybediyorsundur. Ergensin sen 3 gün sonra demir kalkana döner seninki.

Kendimden örnek vereyim 1 gün aşırı bıkkındım ertesi gün canım istemiyordu ondan sonraki gün hiç bir güç tutamıyor çünkü ereksiyon üretiyor vücudun. Şuan söndüyse yarın açılır tavsiyesinden başka bir şey veremiyorum.

Kendimden örnek vereyim 1 gün aşırı bıkkındım ertesi gün canım istemiyordu ondan sonraki gün hiç bir güç tutamıyor çünkü ereksiyon üretiyor vücudun. Şuan söndüyse yarın açılır tavsiyesinden başka bir şey veremiyorum.
Bak bu sefer mantıklı bir açıklama geldi. Teşekkürler. Hala dalga geçenler var. Sizi takmıyorum.

@saphary @Arda_Animations hiç yapmamış olabilir, ben de neredeyse 15 yaşına kadar yapmadım ve böyle konuları da arkadaşlar sağ olsun en ince detayına kadar biliyordum :D . Ergenliğe girmediğim için yapmıyor değildim, ergenliğe 14 yaşında girdim. Daha önce yapmayınca insan nasıl olduğunu bilmediği için yapası gelmiyor, ben de bir gece meraktan (😀) yaptıktan sonra pek bırakamadım. Şuan haftada 1-2 kere yapıyorum üstünden 1 yıl geçti

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı