Masum Suriyelilere zulüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ezilip de ezmeyi öğrenmedi isen sıkıntı sendedir.

Irkçı bir insan değilim ama mültecilerin Arap olması da işi daha tiksinleştiriyor arapların ne olduğunu herkes biliyor türklere yaptığı alçaklığı da biliyor çok pis bir millet bunlar.
Hz. Muhammed gibi bir insana bile nasıl davrandıkları ortada bazılarının. Müslüman olmayanlar olabilir aramızda nolur bu örneğimden rahatsız olmasın, din değil kişilik boyutunu konuşuyorum.

@ınflux61 Sen de biraz Arap'lık var herhalde? Al evine besle. Masummuş. Bunların çocuğu da kadını da erkeği de benim gözümde aynıdır. Umurumda değil onların pis dükkanları pis arabaları pis evleri. Hepsi çölüne dönsün. Hiç birine acımıyorum daha fazlasını hak ediyorlar. Burası 3-5 çapulcunun ülkesi değildir. Burası bizim kan dökerek kazandığımız uğruna canımızı verdiğimiz laik ve bağımsız Türkiye cumhuriyeti topraklarıdır. Kendi ülkesinde savaş varken kaçıp burada keyif çatanlara acıyacak değiliz. Sende bu kadar meraklıysan bunlarla beraber pis çölüne dönebilirsin. Bil ki Türk genci bir daha Arap çöllerinde savaşmayacaktır.

İyi oluyor demekten başka çarem yok, şimdi gelip şurada din kardeşliği yapmayın. Gelip ülkeme benle farklı kültürü taşıyan benim halkıma namusunu dikmiş insanları sokarsanız. Kurunun yanında yaşında yanması lazım.

Onlar masum suriyeliler bizim insanımız ne canimi bizimkilerin ne suçu varda öldürülüyor hiçbir Suriye'li ya da Afgan için 1 gram üzülmem bizim ülkemizde bizden rahatlar karımızı kızımıza sarkıyorlar adam öldürüyolar ama onlar masum umrumuzdamı degil bundan sonra.

Elin kekosuna aşık olup, tiktok çekip ölecek. Böyle konuşan birinin sonu böyledir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…