Mate 10 Lite ile iPhone 7 Takas Mantıklı mı?

perseverance

Kilopat
Makaleler
4
Yaklaşık 1 yıla yakın Mate 10 Lite kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkadaşım takas teklifinde bulundu.
iPhone 7'ye geçersem ne kaybederim, ne kazanırım?
Kamera performansı benim için önemli bir kriter, ona göre değerlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 yıla yakın Mate 10 Lite kullanıyorum. Gayet memnunum. Arkadaşım takas teklifinde bulundu.
iPhone 7'ye geçersem ne kaybederim, ne kazanırım?
Kamera performansı benim için önemli bir kriter, ona göre değerlendirirseniz sevinirim.
İphone geçtiği zaman android kadar özgür olamayacaksın mesela bir dosya indirmen gerekiyor ama 120 MB falan üstü dosya için WİFİ istiyor, geçen arkadaşın 7 Plus telefonuna Zip dosyası indirdik 2 saat uğraştık araştırmadığım site ve forum kalmadı, yabancılar dahil ama bulamadık. Ama senin telefonun Çin malı Huawei ve Mate 10 lite gibi alt modeli yani sen 5 kat kardasın ben senin yerinde olsam alacağım telefon temizse hiç düşünmeden takas ederdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı