Mate 20 Lite hızlı şarj zararlı mı?

Tüm J6'larda böyle. Kutudan 1A'lik adaptör çıkınca böyle oluyor. 2A'lik şarj aleti bozar diye kullanmıyorum ama deneme amaçlı bir kere şarj ettim ve çok değişen bir şey olmadı. 2 saat 45 dakika gibi bir sürede şarj oldu. Ama sorun teşkil etmiyor çünkü şarjı 2 gün gidiyor. Bende geceden geceye takıyorum:).

İlk evrelerde problem olmuyor da telefon eskidikçe ve şarj süresi 1 günün bile altına düşünce problem haline gelmeye başlıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gün önce Mate 20 Lite aldım, pil ömründen de çok memnunum fakat şarja taktığımda 1 saatte %80 civarında doluyor. Hızlı şarj özelliğinden kaynaklanıyorsa; hızlı şarj özelliği telefonun batarya ömrünü kısaltmaz mı? Eğer düşündüğüm gibiyse bu özelliği nasıl kapatabilirim? Sorun teşkil eder mi ? Şimdiden teşekkürler.
O telefonun bataryasının bittiğini hissettiğin gün zaten telefonun bir hayli eskimiş olucak o yüzden sana sunulan hızlı şarj özelliğini sonuna kadar kullanmanı tavsiye ederim.

@Ömer Murat KARACA J6 kutusundan 1A gücündeki adaptör mü çıkıyor? 1.5A genelde Samsung'un orta seviye modellerinde çıkıyor. Yüksek amperli adaptör kullanırsan şarj süren biraz daha kısalır.

@Viktor R3znov J6 modelinde Exynos 7870 var, bu işlemcinin hızlı şarj desteği yok.

@Ömer Murat KARACA J6 kutusundan 1A gücündeki adaptör mü çıkıyor? 1.5A genelde Samsung'un orta seviye modellerinde çıkıyor. Yüksek amperli adaptör kullanırsan şarj süren biraz daha kısalır.

@Viktor R3znov J6 modelinde Exynos 7870 var, bu işlemcinin hızlı şarj desteği yok.
İthalatçı garantililerde ve Türkiye garantililerde yani hepsinde 1A adaptör çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gün önce Mate 20 Lite aldım, pil ömründen de çok memnunum fakat şarja taktığımda 1 saatte %80 civarında doluyor. Hızlı şarj özelliğinden kaynaklanıyorsa; hızlı şarj özelliği telefonun batarya ömrünü kısaltmaz mı? Eğer düşündüğüm gibiyse bu özelliği nasıl kapatabilirim? Sorun teşkil eder mi ? Şimdiden teşekkürler.
Hocam merhabalar bende mate 20 lite almayı düşünüyorum. Telefonun işlemcisi ve oyun performansında eleştirenler olmuş sen ne düşünüyosun tavsiye verir misin?

Hocam merhabalar bende mate 20 lite almayı düşünüyorum. Telefonun işlemcisi ve oyun performansında eleştirenler olmuş sen ne düşünüyosun tavsiye verir misin?
Usta açıkçası hiç mobil oyun seven birisi değilim o yüzden henüz yüklemedim ama en üst düzey oyunları en yüksek ayarlar dışında her oyunu her şekilde çalıştırabilecek performansı var.
Telefondan memnun musunuz acaba ?
Bende alacağım MATE 20 LİTE mı alsam Mİ 8 mi alsam karar veremedim ?
Mi8 modelini inceleme fırsatım olmadı. Benim alırken kriterlerim tasarım, kamera, pil ömrüydü bu üçünü doya doya karşılıyor mate 20 life modeli. Şarjını istesenizde bitiremiyorsunuz.

Usta açıkçası hiç mobil oyun seven birisi değilim o yüzden henüz yüklemedim ama en üst düzey oyunları en yüksek ayarlar dışında her oyunu her şekilde çalıştırabilecek performansı var.

Mi8 modelini inceleme fırsatım olmadı. Benim alırken kriterlerim tasarım, kamera, pil ömrüydü bu üçünü doya doya karşılıyor mate 20 life modeli. Şarjını istesenizde bitiremiyorsunuz.
Cevabınız için teşekkür ediyorum bir de video izlerken falan ekran tam oluyor mu yoksa ekranın bir kısmını kesiyor mu telefon twitch uygulaması için merak ediyorum kullanıyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı