S10e vs iPhone XR

• Konuyu başlatan XtrX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 6.167

S10e vs XR

• S10e

• iPhone XR

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Uzun zamandır Apple kullanıyorum ve memnunum. XR tavsiye ederim. Android de kullandım ama açıkçası IOS sistemi ben daha çok seviyorum ve kullanışlı buluyorum.
Bu biraz kişisel bir şey ben mesela Iphone sevmiyorum ama alınacaksa artık beklenip Iphone 11 alınmalı.

Apple'ın pahalı olmasının nedeni arkasındaki Elma logosu ve Amerika'nın telefonu olmasıdır (Bunun sebebi ise Amerika'nın Dünya üzerinde ki etkisidir).
Aynen kesinlikle Amerika'nın oyunu, vergileri de Amerika düzenliyor doları da onlar arttırıyor.

vergi.png

Bu biraz kişisel bir şey ben mesela Iphone sevmiyorum ama alınacaksa artık beklenip Iphone 11 alınmalı.
Maddi şartlar el veriyorsa tabii ki dediğin gibi en üst modeli almakta fayda var. Ama işte bütçe el vermiyorsa XR güzel bir seçim olabilir diye düşünüyorum.

XR o kadar para veren kişinin maddi sıkıntısı yoktur ve Iphone 11 alabilir bence almışken.
XR şu sıralar 6500TL civarı, 11 ise 7500TL civarı. 1000TL için sorun yaşayabilecek bütçede insanlar olabilir. Var param diyorsa alsın tabii, almasın demem:)

Sırf arkasında ısırık elma var diye telefon alıp üzerine daha iyi hava atabileceği (XR=Ucuz Iphone) telefon için 1000 TL vermemek garip olur.
Kişisel zevk. Ben ısırılmış elmayı seviyorum açıkçası:) Ha seviyorum ama kalkıp millete "ayfonnn abi yeahhh" demem orası ayrı:) Telefon nihayetinde. İşletim sistemi olarak IOS'u beğeniyorum donanım olarak da iPhone'u beğeniyorum ve kullanıyorum. Bu kadar basit açıkçası. İnsanlar neden bunu bir statü göstergesi olarak görür onu da anlamam açıkçası.

Maddi sıkıntı yoksa ve bu kadar sınırlandırılmak sıkıntı değilse alınabilir diyorum artık nasıl olsa parayı ben vermiyorum.

Ama şöyle bir şey var şu kelimeleri kullananlar sinir oluyorum "Android kasıyor" ve "Iphone 6,7,8 alın" gibi zaten bunları diyenler ısırılmış elmacı.

Maddi sıkıntı yoksa ve bu kadar sınırlandırılmak sıkıntı değilse alınabilir diyorum artık nasıl olsa parayı ben vermiyorum.

Ama şöyle bir şey var şu kelimeleri kullananlar sinir oluyorum "Android kasıyor" ve "Iphone 6,7,8 alın" gibi zaten bunları diyenler ısırılmış elmacı.
Aman fanboy olmaya gerek yok boşver. iPhone çöp diyene de gıcık olurum, Note 10 çöp diyene de. Bundan daha yersiz, gereksiz ve salak bir yorum yok zaten şu forumda iddaa ediyorum:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı