Matebook 13 Premiere Pro nasıldır?

Bütçe
7000

Şu an özellik olarak en mantıklı bu fiyat performans açısından ama kasa olarak bilmiyorum ısınma menteşe vs. sorunları çıkar mı uzun kullanım sonucu. Hem işlemcisi iyi hem de MX330 ekran kartı var bu da fena değil Ubuntu ile geliyor sevmesseniz format atıp Windows kurarsınız.
Yalnız Huawei'de 2K ekran olarak geliyor bu da çözünürlük olarak çok büyük bir fark. Eğer çok oyun oynamam diyorsanız Huawei alabilirsiniz ama işlemci tarafından tatmin etmeyebilir(aslında fena değil). AMD R7 4600H işlemcisini alırsanız depolama düşücektir 256 GB ve ciddi bir sıkıntı eğer program ve oyun indircekseniz size ortalama 200GB net bir SSD kapasistesi kalır RAM de aynı şekide 8 GB düşer bu yüzden yüksek işlemcili olan laptopu tercih etmek pek de iyi değil işlemcisi yükselse bile diğer özelliklerden bayağı bir kayıp olacaktır. Hepsini toparlamak gerekirse Dell iyi markadır ama o kasaya bakmak lazım ısınma vs. sorunları olur mu diye Huawei de alınabilir.


Şu anki fiyatla ben açıkçası alsam Huawei alırdım neden diye sorarsanız ortlama bir işlemci iyi bir kapasiste 512 GB 256 GB'ta göre çok daha iyi ve 16 GB RAM diğer laptoplardan farklı olarak da 2K çözünürlükte geliyor. Ayrıca kasa kalitesi falan iyi. En son olarak Windows 10 orijinal kurulmuş halde geliyor ki şu an Windows 10 kendi orijinal fiyatı 1300TL.
Yanıt için çok teşekkür ederim. Şuanda üniversite okuyorum ve 1. amacım oyun oynamak değil. Premiere proda beni pek fazla zorlamasin, cs valo tarzi oyunlarda 60 80 FPS alayım ve dizi film izleyeyim bunlar beni tatmin eder. Dediğin gibi ekran çözünürlüğü aşırı yüksek, bir arkadaştan gördüğümde çok şaşırmıştım. r7 3700u ve 16gb ram bu isteklerimi karsilarsa benjm için yeterli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki özelliklerle matebook 13 özellikleri hemen hemen ayni, rica etsem bu videoyu izleyip ortalama fps değerleri hakkında yorum yapar mısınız? Rainbow six pes 20 cs.go tarzi oyunları açarsa memnun olurum
 
Teşekkür ederim. Bu attığın ile Huawei arasinda ne gibi farklar var? İşlemci olarak daha iyi değil mi?

Hangisini kullandınız? Ve oyun performansı nasıldı.

Huawei Matebook 14 AMD Ryzen 5 4600H 8GB Ram 256GB SSD 14" FHD Notebook - Trendyol bu PC var h serisi olarak. RAM ve gbi daha düşük hangisi performans olarak daha mantıklı olur?

Attıklarımın 1 isinde işlemci daha iyi diğerinde ise harici ekran kartı da var işlemcide daha iyi tabii ki tercih meselesi ama iişlemci konusunda bir tık üzer diye düşünüyorum Matebook'un.
 
Teşekkür ederim. Bu attığın ile Huawei arasinda ne gibi farklar var? İşlemci olarak daha iyi değil mi?

Hangisini kullandınız? Ve oyun performansı nasıldı

Huawei Matebook 14 AMD Ryzen 5 4600H 8GB Ram 256GB SSD 14" FHD Notebook - Trendyol bu pc var H serisi olarak. Ram ve gbi daha düşük hangisi performans olarak daha mantıklı olur?
Hocam bu bilgisayarlardan oyun anlamında bir performans bekliyorsanız çok yanlış beklentiler içerisinde olduğunuzu söylemeliyim. D15 kullandım memnun kaldım
 

Geri
Yukarı