Matebook 14 vs Ideapad 5

Bütçe
8000
Batarya, ekran, işlemci, pil ve kasa konusunda Huawei ezer geçer. Lenovo kasasının üst kısmı aluminium, at tarafı ise plastik. Huawei tamamen aluminium. Huawei'nin ekranı 2k iken Lenovo'da 1080P. Ekran %45 NTSC. IPS olmasına rağmen renkleri güzel vermeyecek. Huawei'nin batarya ömrü ve hoparlörü çok çok daha iyi. İşlemci konusunda da 6 çekirdek 12 izlek var. Lenovo'da ise 4 çekirdek 8 izlek var. Yani iyi fikir olark kesinlikle Huawei'yi görüyorum.
 
Batarya, ekran, işlemci, pil ve kasa konusunda Huawei ezer geçer. Lenovo kasasının üst kısmı aluminium, at tarafı ise plastik. Huawei'nin ekranı 2k iken Lenovo'da 1080P. Ekran %45 NTSC. IPS olmasına rağmen renkleri güzel vermeyecek. Huawei'nin batarya ömrü ve hoparlörü çok çok daha iyi. İşlemci konusunda da 6 çekirdek 12 izlek var. Lenovo'da ise 4 çekirdek 8 izlek var. Yani iyi fikir olark kesinlikle Huawei'yi görüyorum.
Ekran kartı için lenovoyu seçecektim arada oyun oynarım diye 🙁 AutoCAD kullanırken Huawei uçuk bir fark yaratır mı?
 
AutoCAD konusunda bir yorum yapamam hocam. Bilgim yok maalesef ama eğer ki ekran kartına dayalı bir uygulamaysa zaten ikisi de sizin işinizi görmeyecektir diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı