Matebook D15 almak mantıklı mı?

Bütçe
8000
Almışken hem düzgün bir yerden alayım hem adamakıllı bir cihaz olsun diyorum bu fiyat için uygun mudur sizce?

AMD işlemcili olmasına, outlet olmamasına dikkat edin yeter. Zamanında bilgisayar almadan önce çok araştırdım ve bayağı bir bağlanmıştım Ryzen 5 4500U'lu olan Matebook D15 modeline. Şu anda bile kasamı satıp üstüne para ekleyip D16 modelini alasım var.

Şu önerildi hocam kendi sitesinden 9100'e geliyor:

Huawei matebook d15 ryzen 5 kullanıyorum ve memnunum .

Bu da iyi. D16 önermemin sebebi bizzat kullanıyor olmam. Ama D15 yine iyi modeldir.

Hocam bütçe biraz kısıtlı en son 10k olur ne önerirsiniz link de atarsanız güzel olur.

Ben de öyle düşünüyorum normalde MacBook'da bakacaktım ama fiyatlara bakınca direkt kapattım sekmeyi.
Hocam bu ülkede Apple ürünleri alınmaz. ABD satış fiyatı 686 dolar olan telefon burada vergiler dahil 1020 dolar. Ek olarak bir telefona, bilgisayara (bilhassa oyun oynamayacağın bir bilgisayara) 20000 tl vermek akıl karı değil.

@kronos0 Mağazada bol bol parmaklanmış, kapağı açıp kapatılmış, sergi için sürekli açık kalmış bir ürün anlamına geliyor.
Sağolun hocam anladım.
Sonu
Hocam bu ülkede Apple ürünleri alınmaz. ABD satış fiyatı 686 dolar olan telefon burada vergiler dahil 1020 dolar. Ek olarak bir telefona, bilgisayara (bilhassa oyun oynamayacağın bir bilgisayara) 20000 tl vermek akıl karı değil.
Sonuna kadar haklısın hocam vallahi ne yapacağımızı şaşırdık ya.
Bu da iyi. D16 önermemin sebebi bizzat kullanıyor olmam. Ama D15 yine iyi modeldir.
Sağolun hocam merak ettiğim hiç oyun testi yaptınız mı neyde kaç fps veriyor ortalama?

Arkadaşlar 7000 TL'ye laptop ne önerirsiniz kafam çok karıştı Yazilim ve Adobe için kullanacağım bende D15 düşündüm i3 alinmaz vs. gibi şeyler duyuyorum yardimci olabilirmisiniz.

Sağ olun hocam anladım.
Sonu.

Sonuna kadar haklısın hocam vallahi ne yapacağımızı şaşırdık ya.

Sağ olun hocam merak ettiğim hiç oyun testi yaptınız mı neyde kaç FPS veriyor ortalama?

Az çok biliyorum hocam. Skyrim 1080p medium ayarlarda 60-70 FPS aldım. GTA 5 ise 720p normal ayarlarda 55-60 FPS arası değişiklik gösterdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı