Çözüldü Matebook D15 R5 üretici yazılımları nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Me'lih Çe'lik

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kafayı yiyeceğim. Daha bugün aldığım Matebook D15 R5 5500U 2022'e Windows 10 kurarken masaüstündeki gibi tek C disk kullanmayı sevdiğim için oradaki bütün diskleri sildim. Kurtarma dosyaları vs yazıyordu. Windows kuruldu. Wi-Fi ağları görmüyor. Mesela F2 tuşunda parlaklık düşürme var, basıyorum, işletim sisteminde düşüyor gözüküyor ama parlaklık hep aynı kalıyor. Sağ alttaki hoparlör simgesi de kırmızı çarpı. Ne yapacağım ben? Kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu linkten sürücüleri indirip kurun. Bu kadar telaşlanmanıza gerek yok ayrıca bunlar çözülebilecek şeyler.
Nasıl yapacağım hocam laptopta bağlantı yok.
Başka bir cihazdan indirin sürücüleri. USB belleğe atın. USB belleği MateBook'unuza takın ve sürücüleri kurun. Başka bir PC bulamam diyorsanız sürücüleri telefonunuza indirin. USB kablo ile telefonunuzu MateBook'unuza bağlayın ve sürücüleri PC'ye atın. Ardından sürücüleri kurun.

Başka bir cihazdan indirin sürücüleri. USB belleğe atın. USB belleği MateBook'unuza takın ve sürücüleri kurun. Başka bir PC bulamam diyorsanız sürücüleri telefonunuza indirin. USB kablo ile telefonunuzu MateBook'unuza bağlayın ve sürücüleri PC'ye atın. Ardından sürücüleri kurun.
Hahaha çok mantıklı telaştan beynim durdu hocam çözebilecek miyim bakalım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı