Matematiği yapamıyorum

Teşekkür ederim.

Hocam ben bile matematiği hiç bilmiyorum ama zamanında sınavlardan 30-40-50 arası almışlığım var. Sınavlar genelde test ve doğru/yanlış değil de cevaplamalı soru olmasına rağmen.

Hocam ben bile matematiği hiç bilmiyorum ama zamanında sınavlardan 30-40-50 arası almışlığım var. Sınavlar genelde test ve doğru/yanlış değil de cevaplamalı soru olmasına rağmen.

Evet bizim hocada işlem isteyen sorular istiyor.

@mutsuxd Matematik temeliniz hiç yokmuş. Siz 8. Sınıf konularına çalışırsanız doğal olarak hiçbir şey anlamazsınız. Öncelikle matematik yapmak isteyip istemediğinize karar vereceksiniz istemiyorsanız hiç uğraşmasınız bırakırsınız. Eğer sizin için matematik neti gerekliyse ve yapmak istiyorsanız toplama ve çıkarmadan başlayacaksın.
1. Soruda size aslında hangi sayıya 5 eklersek 15 sonucunu buluruz sorusu soruluyor.
2. Soruda size aslında hangi sayıdan 10 çıkarırsak 25 sonucunu buluruz sorusu soruluyor.
Maddi durumunuz el veriyorsa özel ders alabilirsin, el vermiyorsa Youtube ve doğru kaynakları kullanarak kalan yaklaşık 5 ay sürenizde ortalama bir matematik neti elde etmen şansın olabilir.

Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…