Yusuf11
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
- Meslek
- Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Merhaba, ben şu an 10. sınıftayım. Yakında 11. sınıfa geçeceğim. Anadolu imam hatip lisesinde okuyorum. Okuduğum okul fen ve sosyal proje okulu. Benim matematiğim ve kimyam cidden berbat, neredeyse hiç yapamıyorum. Sınavlardan 25-30 falan alıyorum. Lise de dil bölümü okumayı düşünüyorum çünkü sayısal, sözel ve eşit ağırlık okumak istemiyorum. Ayrıca dil üzerine yatkınlığım var. Yazılımla da 7. sınıftan beri falan ilgileniyorum. Normalde ileride yazılımcı olmak istiyordum fakat yazılım sayısal bölüm gerektirdiğinden hemen bu fikirden soğudum. Şu an tekrar düşündüm ve cidden yazılım mühendisi okumak istiyorum. Fakat biliyorum ki sayısal derslerimin iyi olması gerekiyor.
Acaba şu anki okuduğum listeden bir teknik ve Anadolu meslek lisesine mi geçiş yapsam. 10. sınıftan sonra sanırım normal dersler yokmuş, sadece meslek dersleri varmış. Ayrıca 12. sınıfta da staj varmış sanırım. Eğer bu okula geçiş yaparsam diğer derslere benim çalışmam gerekiyor, ayrıca kendim içinde zaman ayırmış oluyorum.
Şu an ki okulumda, okula gittiğimde cidden hiçbir şey öğrenmiyorum. Kelimenin tek anlamıyla hiçbir şey.
Sadece okula gidip geliyorum. Daha önceden de Anadolu lisesindeydim ve orada cidden çok daha fazla şey anlıyordum, ama o başka konu. Şu an ki okuduğum okulda zaten dil bölümü olmadığından ya Anadolu lisesine, ya da meslek lisesine gitmek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Ben meslek lisesine gidip, evden de normal dersleri Online bir şekilde görmeyi daha uygun buluyorum. Sizin fikriniz nedir?
Acaba şu anki okuduğum listeden bir teknik ve Anadolu meslek lisesine mi geçiş yapsam. 10. sınıftan sonra sanırım normal dersler yokmuş, sadece meslek dersleri varmış. Ayrıca 12. sınıfta da staj varmış sanırım. Eğer bu okula geçiş yaparsam diğer derslere benim çalışmam gerekiyor, ayrıca kendim içinde zaman ayırmış oluyorum.
Şu an ki okulumda, okula gittiğimde cidden hiçbir şey öğrenmiyorum. Kelimenin tek anlamıyla hiçbir şey.
Sadece okula gidip geliyorum. Daha önceden de Anadolu lisesindeydim ve orada cidden çok daha fazla şey anlıyordum, ama o başka konu. Şu an ki okuduğum okulda zaten dil bölümü olmadığından ya Anadolu lisesine, ya da meslek lisesine gitmek istiyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Ben meslek lisesine gidip, evden de normal dersleri Online bir şekilde görmeyi daha uygun buluyorum. Sizin fikriniz nedir?