Matematiğimi nasıl iyi hale getiririm?

Protogen_0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
riidır
Meslek
e
Herkese merhaba, konu başlığından da anlaşıldığı üzere matematiğim yerlerde geziyor, bazen derste otururken düşünüyorum "Ulan sınıftakiler soruları yapıyor da ben niye yapamıyorum?" tabii ki matematikten anlamıyorum. 7.sınıftan beri matematik algım 0, haliyle sayılar üstüme geliyor derste bomboş bakıyorum ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum, yardım edecek herkes şimdiden sağ olsun.

IMG_20251120_195950.jpg

(Sanırım hayatım boyunca aldığım en düşük not)

Herkese merhaba, konu başlığından da anlaşıldığı üzere matematiğim yerlerde geziyor, bazen derste otururken düşünüyorum "Ulan sınıftakiler soruları yapıyor da ben niye yapamıyorum?" tabii ki matematikten anlamıyorum. 7.sınıftan beri matematik algım 0, haliyle sayılar üstüme geliyor derste bomboş bakıyorum ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum, yardım edecek herkes şimdiden sağ olsun.

Eki Görüntüle 2607879

Kaçıncı sınıfsın?

Mat zamanla olur ezber değil mantık işidir bir anda olmaz ve bir anda soru çözemesin zamanla ve çok çalışmayla oluyor eğer 0 san bıyıklı mat 10 günde temel var almanı öneririm

Eki Görüntüle 2607879

Sıfırdan yani dört işlemden başlayacaksın takır takır tüm konularda gelişeceksin başka yolu yok o işin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı