Matematiğin İlacı soru bankası netleri artırmada yardımcı olur mu?

Dostum tahminimce asıl sorun konuları bilmiyorsun(örn.permütaston, kombinasyon, binom vs.). Bunun en hızlı en etkili yöntemi full tekrar izlemek. İzlerken her şeyi eksiksiz not alacaksınl. Aldığın notları deneme önceleri, yatmadan önce göz gezdireceksin. İzledin not aldın ama yine oturmayan konuların var onlarında özel olarak videosunu izleyecek soru çözümlerini ilmek ilmek işleyeceksin. Sonrası deneme çözdükçe soru gördükçe gelir. Aşağı yukarı çoğu derste böyle yaptım ve yarım dönemde çok iyi bir sıçrayış oldu ve 18.000 say yaptım. İyi çalışmalar dilerim.
Açığa geçsen makine bile olurdun var ya ama umarım lisen iyidir de halledersin ben koçluk öğrencilerime üçdörtbeş-bilgi sarmal (soru görmeye ihtiyaç varsa)-acil veya 3d (kendisi seçiyor)- apotemi problemler sıralamasını yaptırmayı düşünüyorum geçen sene çok kaynak taradım. Koçluk yapan diğer arkadaşlarımdan da çok yardım aldım ama yine de bir yerden sonra tyt için kaynak çözmene gerek bile kalmayabilir ve aralık ayındayız.
12.sinif

Önerdiğiniz kanal var mıdır Hocam?

12.sinif

Önerdiğiniz kanal var mıdır Hocam?
Mert hoca, matematiğin güler yüzü, Eyüp b bir de laptü matematik.
Fizik için özcan aykın kesinlikle fizikle barış da iyidir. Biyoloji Selin biyoloji ve senin biyolojin izliyordum. Kimya benim hocam kesinlikle Görkem Şahin. Türkçe için rüştü hocanın sınav full tekrarlarına bakmıştım baya faydalıydı. Coğrafya için kesinlikle Coğrafayanın kodları ayrı bir seviye gerçekten. Felsefe-din için başlangıö olarak 5-10 dklık kavram,kelime viseoları var onları izle 2-3 net arttırır direkt.

Açığa geçsen makine bile olurdun var ya ama umarım lisen iyidir de halledersin ben koçluk öğrencilerime ÜçDörtBeş-Bilgi Sarmal (soru görmeye ihtiyaç varsa)-acil veya 3D (kendisi seçiyor)- apotemi problemler sıralamasını yaptırmayı düşünüyorum geçen sene çok kaynak taradım. Koçluk yapan diğer arkadaşlarımdan da çok yardım aldım ama yine de bir yerden sonra TYT için kaynak çözmene gerek bile kalmayabilir ve aralık ayındayız.

Mert hoca, matematiğin güler yüzü, Eyüp b bir de laptü matematik.
Fizik için Özcan aykın kesinlikle fizikle barış da iyidir. Biyoloji SEL'in biyoloji ve senin biyolojin izliyordum. Kimya benim hocam kesinlikle Görkem Şahin. Türkçe için rüştü hocanın sınav Full tekrarlarına bakmıştım bayağı faydalıydı. Coğrafya için kesinlikle Coğrafayanın kodları ayrı bir seviye gerçekten. Felsefe-din için başlangıö olarak 5-10 dakikalık kavram, kelime viseoları var onları izle 2-3 net arttırır direkt.

Sorularımı cevapladiginiz için çok teşekkür ediyorum. Hedefim sayısal ilk 50k umarım başarırım

Sorularımı cevapladiginiz için çok teşekkür ediyorum. Hedefim sayısal ilk 50k umarım başarırım
Rica ederim. Bildiğim tek bir şey varsa taktikler bir yana her şeyinle çalışmak uyku düzeni bozmamak alman disiplini diyebileceğimiz şekilde disiplinli ve olabildiğince uzun saatler çalışmak, bir de ders çalıştığın periyotlar min 4 saat olsun sınavda çok rahat edersin 3 saat olduğu için. Bunu da en iyi kütüphanede başarırsın sabah git akşam çık öğle yemeği yemesen de oluyor ama sen bilirsin. Umarım daha iyisini başarırsın ki şüphen olmasın süreç bounca yok duygu dalgalnması yok moralim bozuk gibi şeylerle disiplini bozmazsan çok daha iyilerini yapman pekala mümkün. İyi çalışmalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı