Matematik bilmeden yazılımcı olunur mu?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 8. sınıf öğrencisiyim büyüyünce yazılım mühendisi olmak istiyorum fakat matematik bilmiyorum. Sizce matematik bilmeden yazılım mühendisi olur muyum?

Merhaba arkadaşlar, ben 8. sınıf öğrencisiyim büyüyünce yazılım mühendisi olmak istiyorum fakat matematik bilmiyorum. Sizce matematik bilmeden yazılım mühendisi olur muyum?

Çok yüksek seviyede matematik bilmen gerekmiyor eğer karmaşık matematik işlemleri gereken yazılımlar yapmayacaksan. Sen yazılım öğrenmeye başla zaten ne seviyede matematik bilmen gerektiğini kendin göreceksin bu yüzden yazılımdan soğuma yani.

Sadece yazılım değil hiçbir mühendislikte tutunamazsın.

Hocam bilmediğimden dolayı soruyorum, fizik bilgisini yazılımda nasıl kullanacağız? Ne kadar fizik bilgimizin olması gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…