evreninmerkezi1881 Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #51 403329 dedi: Ortaokulda kalma yok, bu son senen zaten kimse bırakamaz seni. Derslerini acilen geliştirmen gerekiyor, hem matematik hem Türkçe için. Genişletmek için tıkla... Ama abi bırakacağım diyor hatta 1.donem müdür yardımcısı dedi elimde 18 tane boş öğrenci var notları düşük hiçbir yer tutturamamis dedi bize sinifta. Bu arada sorumu cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdi tekrardan soruyorum matematik bilmeden yazılımcı olabilirmiyim sadece evet yada hayır deyin Son düzenleme: 10 Nisan 2023
403329 dedi: Ortaokulda kalma yok, bu son senen zaten kimse bırakamaz seni. Derslerini acilen geliştirmen gerekiyor, hem matematik hem Türkçe için. Genişletmek için tıkla... Ama abi bırakacağım diyor hatta 1.donem müdür yardımcısı dedi elimde 18 tane boş öğrenci var notları düşük hiçbir yer tutturamamis dedi bize sinifta. Bu arada sorumu cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdi tekrardan soruyorum matematik bilmeden yazılımcı olabilirmiyim sadece evet yada hayır deyin
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #52 evreninmerkezi1881 dedi: İşe yararmi sence abi kitabı alamam annem ile babama desem bile almazlar çünkü kitabı cozmiceklerimi biliyorlar internetten sıfırdan başlangıç soruları çözsem olur mu abi. Genişletmek için tıkla... Rehber matematik diye bir YouTube kanalı var. Matematiğe ilk adım videoları var, o seriyi izlemekle başlayabilirsin. Sonra 7 ve 8. sınıftaki eksik konularına sıfırdan bir daha çalışırsın YouTube ders videosu dolu.
evreninmerkezi1881 dedi: İşe yararmi sence abi kitabı alamam annem ile babama desem bile almazlar çünkü kitabı cozmiceklerimi biliyorlar internetten sıfırdan başlangıç soruları çözsem olur mu abi. Genişletmek için tıkla... Rehber matematik diye bir YouTube kanalı var. Matematiğe ilk adım videoları var, o seriyi izlemekle başlayabilirsin. Sonra 7 ve 8. sınıftaki eksik konularına sıfırdan bir daha çalışırsın YouTube ders videosu dolu.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #53 evreninmerkezi1881 dedi: Ama abi bırakacağım diyor hatta 1.donem müdür yardımcısı dedi elimde 18 tane boş öğrenci var notları düşük hiçbir yer tutturamamis dedi bize sinifta. Bu arada sorumu cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdi tekrardan soruyorum matematik bilmeden yazılımcı olabilirmiyim sadece evet yada hayır deyin Genişletmek için tıkla... Hayır.
evreninmerkezi1881 dedi: Ama abi bırakacağım diyor hatta 1.donem müdür yardımcısı dedi elimde 18 tane boş öğrenci var notları düşük hiçbir yer tutturamamis dedi bize sinifta. Bu arada sorumu cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdi tekrardan soruyorum matematik bilmeden yazılımcı olabilirmiyim sadece evet yada hayır deyin Genişletmek için tıkla... Hayır.
evreninmerkezi1881 Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #54 modric dedi: Rehber matematik diye bir YouTube kanalı var. Matematiğe ilk adım videoları var, o seriyi izlemekle başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam abi yarından itibaren izlemeye başlayacağım Ar0x dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Anladım abi.
modric dedi: Rehber matematik diye bir YouTube kanalı var. Matematiğe ilk adım videoları var, o seriyi izlemekle başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam abi yarından itibaren izlemeye başlayacağım Ar0x dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Anladım abi.
Administraktör Megapat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #55 evreninmerkezi1881 dedi: Ama abi bırakacağım diyor hatta 1.donem müdür yardımcısı dedi elimde 18 tane boş öğrenci var notları düşük hiçbir yer tutturamamis dedi bize sinifta. Bu arada sorumu cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdi tekrardan soruyorum matematik bilmeden yazılımcı olabilirmiyim sadece evet yada hayır deyin Genişletmek için tıkla... Evet olabilrsin. Front-end ile uğraş. Her şey çok daha sözel.
evreninmerkezi1881 dedi: Ama abi bırakacağım diyor hatta 1.donem müdür yardımcısı dedi elimde 18 tane boş öğrenci var notları düşük hiçbir yer tutturamamis dedi bize sinifta. Bu arada sorumu cevaplayan herkese teşekkür ediyorum şimdi tekrardan soruyorum matematik bilmeden yazılımcı olabilirmiyim sadece evet yada hayır deyin Genişletmek için tıkla... Evet olabilrsin. Front-end ile uğraş. Her şey çok daha sözel.
evreninmerkezi1881 Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #56 Administraktör dedi: Evet olabilrsin. Front-End ile uğraş. Her şey çok daha sözel. Genişletmek için tıkla... Abi liseyi nasıl geçeceğim peki ben adam geçirmeyeceğim diyor.
Administraktör dedi: Evet olabilrsin. Front-End ile uğraş. Her şey çok daha sözel. Genişletmek için tıkla... Abi liseyi nasıl geçeceğim peki ben adam geçirmeyeceğim diyor.
Administraktör Megapat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #57 evreninmerkezi1881 dedi: Abi liseyi nasıl geçeceğim peki ben adam geçirmeyeceğim diyor. Genişletmek için tıkla... Abicim biz nerden bilelim. Sen çalış diye öyle söylüyordur.
evreninmerkezi1881 dedi: Abi liseyi nasıl geçeceğim peki ben adam geçirmeyeceğim diyor. Genişletmek için tıkla... Abicim biz nerden bilelim. Sen çalış diye öyle söylüyordur.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Nisan 2023 #58 Matematik işlemlerini yapan fonksiyonlar var. Genel olarak mantık yürüterek algoritma yazmak gerekir.
Matematik işlemlerini yapan fonksiyonlar var. Genel olarak mantık yürüterek algoritma yazmak gerekir.
evreninmerkezi1881 Femtopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #59 Administraktör dedi: Abicim biz nereden bilelim. Sen çalış diye öyle söylüyordur. Genişletmek için tıkla... Yok abi gerçekten bırakıcakmış öyle dedi bana.
Administraktör dedi: Abicim biz nereden bilelim. Sen çalış diye öyle söylüyordur. Genişletmek için tıkla... Yok abi gerçekten bırakıcakmış öyle dedi bana.
Administraktör Megapat Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #60 evreninmerkezi1881 dedi: Yok abi gerçekten bırakıcakmış öyle dedi bana. Genişletmek için tıkla... Sınavından iyi alırsan hiçbir şey yapamaz.
evreninmerkezi1881 dedi: Yok abi gerçekten bırakıcakmış öyle dedi bana. Genişletmek için tıkla... Sınavından iyi alırsan hiçbir şey yapamaz.