11.sınıfa geçtim dil sınıfına sizce matematik yapmadan da bir okul kazanabilir miyim?
Kazanılır ama fazla abartmadan maksimum net yapacak kadar TYT matematik bilmek çok iyi olur. TYT'nin YKS sıralamasına etkisi %40. TYT matematik de 40 sorudan oluşuyor, az değil. 40 sorunun 10 tanesi de genelde kolay oluyor.
Sözelcilerin genelde matematik yapamadığı yerde 10 net fazla yapmanın önemi büyük. Birçok sözelcinin önüne geçersiniz. Sadece TYT'ye girecekseniz matematiğin önemi daha fazla olacaktır.
Temelim hiç yok ama?Yanı TYT de matematik bayağı öne atar bir de şimdiden çalışsan TYT matematiğin içinden geçersin.
En kolay konularına odaklanıp onları yaparsanız neden olmasın.
Hiç bilmiyorsan ve sevmiyorsan problem çözmeyi öğren en azından problem çözerek net arttırırsın.
Hiç umudum yok ama? Yani temelim hiç yok.
Temelim hiç yok ama?
En kolay konusu bana çok zor geliyor öyle düşünün yani temelim hiç yok hangisini çözebilirim?
Temelim hiç yok yani direkt problem mi çözmeye çalışayım peki başka hangi konu olabilir?
YouTube'deki hocalardan destek alabilirsiniz yani böyle şakaya vurmayan ciddi hocalardan.
Hiç umudum yok ama? Yani temelim hiç yok.
Temelim hiç yok ama?
En kolay konusu bana çok zor geliyor öyle düşünün yani temelim hiç yok hangisini çözebilirim?
Temelim hiç yok yani direkt problem mi çözmeye çalışayım peki başka hangi konu olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.