Matematik nasıl çalışılır?

Skytraz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 11. sınıf öğrencisiyim; YKS'ye yaklaşık 1 yıl 3-4 ay var ve benim matematiğim 0’ın altında sayılabilir. Hiçbir şey bilmiyorum ne yapmalıyım? Bıyıklı Matematiğin Temel Matematik kitabını aldım, onda bile zorlanıyorum. Adamakıllı gün geçemiyorum.

Hocam öncelikle telefonunuzu bagimlilik olan her şeyi kısın bir de tekrar ettiniz konullara bakın yardımcı olacaktır bana oldu bayağı bir.

Kral telefon bilgisayarı sadece ders videosu izlemek için kullan bir süre böyle devam et sonra alışırsın ara vermek bazen iyidir kafan rahatlar eksik olduğunuz konuları internetten video olarak izleyiniz onun ardına bir test çözünüz o konuyla alakalı videoyu izlediniz fakat halen soruyu yapamıyorsanız bir daha izleyin anlayana kadar videoda o soru tipiyle çözdüğü kısmı açınız ve oraya bakarak çözünüz cevabın doğruluğunu öğrenmek için yapay zekaya atabilirsiniz yanlışınız olduğu yerde oda size yardımcı olacaktır dersleri iyi dinlemeniz lazım sınıftan önde gitmeniz lazım konu olarak dershane gibi yerlere gidebilirsin özel bir hoca tutabilirsin ailenle bu durumu konuştuğunda onların da destekleyeceğine eminim kısacası genel tekrar ve özel hoca durumu rahatlatır ben dershaneye gidiyorum ve dersi dinlediğim günler bana çok faydası oluyor okuldan önde gittikleri için okulda o konuya geçtiğinizde dershanede çoktan bitirmiş olacağınız için bayağı güzel olur sizin için ders notlarınızı arttırırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı