Arkadaşlar merhaba! YKS'ye hazırlanıyorum. Şu anda TYT mat ilk 12 konu bitti, YKS de hem TYT de hem de AYT de 15-20 net matematik hedefim var. Aynı zamanda MSÜ'ye de gireceğim onun için MSÜ'ye kadar problemler, TYT geometri ve TYT mat ağırlıklı gitmeyi düşünüyorum ama bir yandan da hafif hafif AYT başlamak istiyorum. Nasıl bir program yapmamı önerirsiniz günde en fazla 2.5 saat ayırabilirim matematiğe.
Soru çözmeyi hiç sevmiyorum aşırı sıkılıyorum çok soru çözünce diğer konuya erken başlayamıyorum en fazla 3 test diyeyim bir konudan.
Şu ana kadar mert hoca izledim genel olarak beğendiğim için onunla devam etmeyi düşünüyorum.
İlk 12 konuda çoğu çıkmış soruyu çözebiliyorum.
Kitaplarım:
TYT mat 345.
AYT mat 345.
Geometrinin ilacı.
Acil problemler.
Başka kitap almayacağım çünkü alsam da çözmem büyük ihtimalle.
Bu arada maalesef ki yavaşım, bütün konuları yetiştirmem mümkün gözükmüyor. Konu seçmemi önerir misiniz?
Soru çözmeyi hiç sevmiyorum aşırı sıkılıyorum çok soru çözünce diğer konuya erken başlayamıyorum en fazla 3 test diyeyim bir konudan.
Şu ana kadar mert hoca izledim genel olarak beğendiğim için onunla devam etmeyi düşünüyorum.
İlk 12 konuda çoğu çıkmış soruyu çözebiliyorum.
Kitaplarım:
TYT mat 345.
AYT mat 345.
Geometrinin ilacı.
Acil problemler.
Başka kitap almayacağım çünkü alsam da çözmem büyük ihtimalle.
Bu arada maalesef ki yavaşım, bütün konuları yetiştirmem mümkün gözükmüyor. Konu seçmemi önerir misiniz?