Matematik nasıl geliştirilir?

dwayne45

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben lise mezunuyum matematikte 0'ım. Zerre alakam yoktu okul yıllarımda, nefret de ederdim. Ben bu zamanlarda kendimi geliştirmek, en temelden öğrenmek istiyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Kısa sürede temelimi oluşturabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim, bir yerde zihinden hesap yaparken en küçük hesaplamalarda bile kafam karışıyor zorlanıyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Hangi kitaplardan başlamalıyım? Ne sürede kendimi geliştirebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kursa bakabilirsin. 10 günde temel atma (internette bir sürü hoca var sana hitap eden kimse onunla da başlıyabilirsin). Sana tavsiyem bitirmek için izleme, illa 10 günde bitirmek zorunda da değilsin. Öğrenmek için izle ve kendini başkalarıyla kıyaslama moralin düşer. Sadece elinden gelenin en iyisini yap yeter. Sonrasında TYT, AYT veya KPSS ne istersen o kurslara yönelebilirsin. Matematik sıfırdan 3 5 günde öğrenilebilecek bir şey değil.

Bu kursa bakabilirsin. 10 günde temel atma (internette bir sürü hoca var sana hitap eden kimse onunla da başlıyabilirsin). Sana tavsiyem bitirmek için izleme, illa 10 günde bitirmek zorunda da değilsin. Öğrenmek için izle ve kendini başkalarıyla kıyaslama moralin düşer. Sadece elinden gelenin en iyisini yap yeter. Sonrasında TYT, AYT veya KPSS ne istersen o kurslara yönelebilirsin. Matematik sıfırdan 3 5 günde öğrenilebilecek bir şey değil.

Peki hangi kitapları önerirsiniz hocam? Bıyıklı matematik mi yoksa diğerleri mi? Önerebileceğiniz iyi kitaplar var mı?

Peki hangi kitapları önerirsiniz hocam? Bıyıklı matematik mi yoksa diğerleri mi? Önerebileceğiniz iyi kitaplar var mı?

Onu kendin belirlemen lazım. Hangisi hoşuna giderse. Hocaların hepsi zaten iyi, sen kendine göre olanı seçmen lazım. Zaten kursların içinde 1 video tanıtımı var. Ne ve nasıl yapman gerektiğini anlatıyorlar. Benim attığım kursta mesela bu videoyu izliyebilirsin. video

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı