Matematik problemler çözememek

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Aslında sorunun sebebini az çok biliyorum, temelim zayıf. 1 ay sonra KPSS var ona gireceğim. Sizce 1 ayda TYT matematik veya ortaöğretim KPSS matematik biter mi? Hem geometri hem matematik sıfırdan başladım ancak aşırı fazla vakit ayıramıyorum. Aynı zamanda paragraf çözüyorum ve coğrafya, tarih çalışmam gerek.

Kısacası bana verebileceğiniz; tatik, program veya öneri var mı?

Aslında sorunun sebebini az çok biliyorum, temelim zayıf. 1 ay sonra KPSS var ona gireceğim. Sizce 1 ayda TYT matematik veya ortaöğretim KPSS matematik biter mi? Hem geometri hem matematik sıfırdan başladım ancak aşırı fazla vakit ayıramıyorum. Aynı zamanda paragraf çözüyorum ve coğrafya, tarih çalışmam gerek.

Kısacası bana verebileceğiniz; tatik, program veya öneri var mı?
Tüm konuları bitiremezsin. O yüzden sadece çap sayılar-problemler fasikülünün içindeki konulara bakabilirsin. En çok soru bu kısımlardan çıkıyor. Ve ilk konular olduğundan adapte olmak daha kolay. Buna ek olarak tablo grafik sorularına da bakabilirsin.

Tüm konuları bitiremezsin. O yüzden sadece çap sayılar-problemler fasikülünün içindeki konulara bakabilirsin. En çok soru bu kısımlardan çıkıyor. Ve ilk konular olduğundan adapte olmak daha kolay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı