Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 4 Kasım 2021 #31 YusufBabey06 dedi: Benim de yarın matematik sınavım var umarım iyi geçer matematikden bir şey anlamıyorum kopya çekebilirsem çekeceğim maalesef yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kopya cekme yasak ins yakalanirsin
YusufBabey06 dedi: Benim de yarın matematik sınavım var umarım iyi geçer matematikden bir şey anlamıyorum kopya çekebilirsem çekeceğim maalesef yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kopya cekme yasak ins yakalanirsin
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #32 YusufBabey06 dedi: Bugün matematik sınavına girdim 50 alırsam CSdeki skinleri satıp camiye yatıracagım. Genişletmek için tıkla... Cami derken?
YusufBabey06 dedi: Bugün matematik sınavına girdim 50 alırsam CSdeki skinleri satıp camiye yatıracagım. Genişletmek için tıkla... Cami derken?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Kasım 2021 #33 Ben de zorlanıyorum 9'a geçtim. İkinci döneme alışacağız sınavlara. 60 70 beklediğim dersler bile var.
Ben de zorlanıyorum 9'a geçtim. İkinci döneme alışacağız sınavlara. 60 70 beklediğim dersler bile var.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.250 Makaleler 3 Çözümler 61 4 Kasım 2021 #34 RainbowwOnSky dedi: Geçmiş olsun. Ama bu sınav konularını anlayamamaya başladım. Herkes düşük alıyor. Bir tek ben iyi alıyorum sanırım... Genişletmek için tıkla... Lise'de konular zorlaşıyor. Yeterince çalışmayla olur. Dersi dinleyip sınav günü öncesi çalışsan bile yaparsın yani.
RainbowwOnSky dedi: Geçmiş olsun. Ama bu sınav konularını anlayamamaya başladım. Herkes düşük alıyor. Bir tek ben iyi alıyorum sanırım... Genişletmek için tıkla... Lise'de konular zorlaşıyor. Yeterince çalışmayla olur. Dersi dinleyip sınav günü öncesi çalışsan bile yaparsın yani.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 4 Kasım 2021 #35 RainbowwOnSky dedi: Geçmiş olsun. Ama bu sınav konularını anlayamamaya başladım. Herkes düşük alıyor. Bir tek ben iyi alıyorum sanırım... Genişletmek için tıkla... 8'de fazla zorlamazlar ki yazılıları. LGS'yi zorlaştırmak istemezler. 8 değil misin sen?
RainbowwOnSky dedi: Geçmiş olsun. Ama bu sınav konularını anlayamamaya başladım. Herkes düşük alıyor. Bir tek ben iyi alıyorum sanırım... Genişletmek için tıkla... 8'de fazla zorlamazlar ki yazılıları. LGS'yi zorlaştırmak istemezler. 8 değil misin sen?
A ADSteam Picopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #36 SiyahPassat dedi: Lise'de konular zorlaşıyor. Yeterince çalışmayla olur. Dersi dinleyip sınav günü öncesi çalışsan bile yaparsın yani. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben edebiyat ve tarihe yalnıza sınavdan önceki gün çalışmıştım. Birinden 90 diğerinden 100 aldım
SiyahPassat dedi: Lise'de konular zorlaşıyor. Yeterince çalışmayla olur. Dersi dinleyip sınav günü öncesi çalışsan bile yaparsın yani. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben edebiyat ve tarihe yalnıza sınavdan önceki gün çalışmıştım. Birinden 90 diğerinden 100 aldım
Magnezyum Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 871 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #37 401146 dedi: LGS'yi diploma puanı etkilemiyor diye biliyorum. Öncekiler bayağı bir etkiliyordu, kaygılanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ama LGS'den kötü sonuç alırsa meslek lisesine gideceğine doğru düzgün bir liseye diploma notuyla girer.
401146 dedi: LGS'yi diploma puanı etkilemiyor diye biliyorum. Öncekiler bayağı bir etkiliyordu, kaygılanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam ama LGS'den kötü sonuç alırsa meslek lisesine gideceğine doğru düzgün bir liseye diploma notuyla girer.
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #38 8. sınıf matematiğini ne kadar zor sorabilir ki bir hoca? Gördüğünüz tek konu üslü sayılar köklü sayılar değil mi zaten? Çok merak ettim sorduğu soruları.
8. sınıf matematiğini ne kadar zor sorabilir ki bir hoca? Gördüğünüz tek konu üslü sayılar köklü sayılar değil mi zaten? Çok merak ettim sorduğu soruları.