Insomnia2
Megapat
Kopya cekme yasak ins yakalanirsinBenim de yarın matematik sınavım var umarım iyi geçer matematikden bir şey anlamıyorum kopya çekebilirsem çekeceğim maalesef yapacak bir şey yok.
Kopya cekme yasak ins yakalanirsinBenim de yarın matematik sınavım var umarım iyi geçer matematikden bir şey anlamıyorum kopya çekebilirsem çekeceğim maalesef yapacak bir şey yok.
Bugün matematik sınavına girdim 50 alırsam CSdeki skinleri satıp camiye yatıracagım.
Geçmiş olsun. Ama bu sınav konularını anlayamamaya başladım. Herkes düşük alıyor. Bir tek ben iyi alıyorum sanırım...
8'de fazla zorlamazlar ki yazılıları. LGS'yi zorlaştırmak istemezler. 8 değil misin sen?Geçmiş olsun. Ama bu sınav konularını anlayamamaya başladım. Herkes düşük alıyor. Bir tek ben iyi alıyorum sanırım...
Aynen. Ben edebiyat ve tarihe yalnıza sınavdan önceki gün çalışmıştım. Birinden 90 diğerinden 100 aldımLise'de konular zorlaşıyor. Yeterince çalışmayla olur. Dersi dinleyip sınav günü öncesi çalışsan bile yaparsın yani.
LGS'yi diploma puanı etkilemiyor diye biliyorum. Öncekiler bayağı bir etkiliyordu, kaygılanmanıza gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.